• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
hunnik punaseid müüdi just ära, see ilmselt tekitas suurema hulga vaba raha
tonist
Seni hoidsin intressid 1% soovituslikest madalamad ja midagi ikka läks välja. Täna lasin mõned grupid, mida eriti pole välja läinud, veel sellest 1% alla. 1-aastastesse enam sisse ei püüa saada, kuna seal on intress juba liiga madal.

Kõvasti on laene jälle punasesse läinud, selle kuu põhiosa kahjum moodustab laekunud intressist tervelt 43%.
Kuu tootlus on ca 0,7%. Sitt seis. Viimaste päevadega laekub veel intressi ja lootuses, et rohkem laene punaseks ei lähe, ehk tootluse number paraneb veidi.
peeter82
Kahju moodustab laekunud intressidest hetkel ~47%, seega saab veel hullemaks minna. Raha läheb küll välja, aga vaevaliselt.
kristokaasik
Kui kellegil on huvi enda positsiooni suurelt kasvatada EUR 100K-114K võrra siis mul on endal portfellijääki alles, millest sooviks vabaneda. Portfelli enamuse moodustab 3-5.a Eesti laenuosalused, mis on parema intressiga kui tänastes tingimustes saada.

Siin pole küll järelturgu kuid kui me mõlemad 1% tehingu summast portaalile vahendustasu pakume ehk siis kokku EUR 2000+ vahendustasuks siis ma usun, et nad oleksid nõus portfelli ümbertõstmist kaaluma kui see tehniliselt vähegi võimalik on. Kui on tõsine huviline olemas siis jäta enda email/skype.
HannesR
HannesR
Kui kellegil on huvi enda positsiooni suurelt kasvatada EUR 100K-114K võrra siis mul on endal portfellijääki alles, millest sooviks vabaneda. Portfelli enamuse moodustab 3-5.a Eesti laenuosalused, mis on parema intressiga kui tänastes tingimustes saada.Siin pole küll järelturgu kuid kui me mõlemad 1% tehingu summast portaalile vahendustasu pakume ehk siis kokku EUR 2000+ vahendustasuks siis ma usun, et nad oleksid nõus portfelli ümbertõstmist kaaluma kui see tehniliselt vähegi võimalik on. Kui on tõsine huviline olemas siis jäta enda email/skype.

Uurisin selle võimaluse kohta portaalilt ca 1.5 kuud tagasi ja öeldi, et pole hetkel tehniliselt võimalik. Miks muidu väljuda plaanid?
hazz
Usutavasti Omaraha investeeringute reaalne tootlus läheneb kiiresti Mintose omale või on juba sinna tasemele kukkunud. Tõenäoliselt risk on seal väiksem.
peeter82
hazz
Miks muidu väljuda plaanid?

Hetke soov on erinevate P2P portaalide peale laiali paisatud investeeringuraha konsolideerida 2-3 suure likviidse portaali peale. Tootluse protsent ei ole mu jaoks enam nii primaarne kui varem. Ajan taga suuremaid mahte ja järelturu olemasolu; teisi väljumisvõimalusi.

hazz
Uurisin selle võimaluse kohta portaalilt ca 1.5 kuud tagasi ja öeldi, et pole hetkel tehniliselt võimalik.

Kas sa ikka raha pakkusid neile? Vbl. nad ei uurinud piisavalt hoolikalt :D
HannesR
HannesR
Kas sa ikka raha pakkusid neile? Vbl. nad ei uurinud piisavalt hoolikalt :D
Raha ei pakkunud aga sa võid oma katse teha;)
hazz
HannesR

Mis portaalidesse lähed, kui see saladus ei ole?
Eurobrand
HannesR
Kui kellegil on huvi enda positsiooni suurelt kasvatada EUR 100K-114K võrra siis mul on endal portfellijääki alles, millest sooviks vabaneda. Portfelli enamuse moodustab 3-5.a Eesti laenuosalused, mis on parema intressiga kui tänastes tingimustes saada.Siin pole küll järelturgu kuid kui me mõlemad 1% tehingu summast portaalile vahendustasu pakume ehk siis kokku EUR 2000+ vahendustasuks siis ma usun, et nad oleksid nõus portfelli ümbertõstmist kaaluma kui see tehniliselt vähegi võimalik on. Kui on tõsine huviline olemas siis jäta enda email/skype.

Kui sa saad portaalilt kinnituse, et nad on nõus portfelli ümber tõstma, siis võid kirjutada emailile: kristjan.liivamagi@gmail.com

Ennem tehingu teostamist soovin teha laenuportfelli due diligence.
KMLInvest
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť