• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Lahendus võiks olla järelturg. Kuna situatsioon on hetkel laenajate jaoks väga positiivne ja palju raha pressib peale siis paratamatult intressid tiksuvad alla. Samas on ka palju neid kes tahavad välja saada ja oma lepingud rahaks teha, kui need 2 poolt kokku viia,siis oleksid kõik rahul või oma invetseeringust väljas.
Omarahal järelturgu juriidiliselt palju lihtsam teha, sest inkassosse lähevad laenud ainult kahe osapoolega. Müüa oleks võialik ka punaseid, mis teeks võimalikuks kogu portfelli müügi tervikuna.
timo
timo
Lahendus võiks olla järelturg.
Järelturg intresse ei tõsta ja laenajaid juurde kohe kindlasti ei too. Minul vähemalt on lühi- ja pikaajalise laenu intresside vahe üle 10%. Kui igal hetkel on võimalik investeeringust väljuda, langevad pikaajaliste laenude intressid märgatavalt.
britsQ
timo
Lahendus võiks olla järelturg.
Väidaks vastupidist, Isepankuris käidi see tee läbi. Järelturu tekkides hakkatakse laenusid andma selleks, et need kohe maha müüa. Seejärel on investoritel väiksem võimalus laenudesse sisse saada. Selleks et investor mõistliku koguse laene kätte saaks tuleb neid soetada läbi spekulantide või siis intressi alla lasta. Vähemalt nii need asjad seal teises portaalis käisid.
veigo18
veigo18
britsQ

Usun, et hetkel tahaks nii mõnigi investor väljuda, vähemalt inglise keelse foorumi all on seda ka soovitud. Samuti tahab nii mõnigi suurema summa sisse tuua. Ühesõnaga järelturg leevendaks praegust rahapakkumist.
Kindlasti ei meeldiks bondora moodi järelturg, kus saab üksikuid lepinguid mingite suvaliste hindadega kaubelda. See eeldab mitte passiivset vaid suht aktiivset lähenemist ja võimaldab neil kel rohkem aega või taustainfot teiste pealt teenia. Võiks olla kogu portfell või mitte midagi. Sellisel juhul paneks ilmselt isegi 10k+ hea tootlusega portfelli müüki.
timo
timo
Usun, et hetkel tahaks nii mõnigi investor väljuda, vähemalt inglise keelse foorumi all on seda ka soovitud.
Mina millegipärast arvan, et enamus järelturu nõudjaid ei omagi siin portfelli vaid on pigem tulevased spekulandid, aga eks portaal teab seda paremini.
timo
Sellisel juhul paneks ilmselt isegi 10k+ hea tootlusega portfelli müüki.
Väljuda soovijatele võiks pakkuda laenu portfelli tagatisel? Mõni tagatiseta sarilaenaja saab siin laenu 10% intressiga, portfelli tagatisel võiks see % äkki veelgi väiksem olla?
britsQ
Et vältida spekulatsioone (kui selline eesmärk on olemas) tuleb lubada ainult terve portfelli müük/ost. Ja kogu lugu. Mina olen järelturu võimalusest küll huvitatud ja ainult sellepärast, et ühel päeval võib juhtuda olukord, kui tõesti tahan korraga omaraha keskkonnast väljuda.
Jummybear
Mingi skeem väljumiseks tõesti võiks olla, näiteks investori ootamatu rahavajaduse korral vms.
Marmes
Portaalil ei ole mõtet kulutada suurt hulka raha selleks, et luua järelturg, kus saab müüa ainult tervet portfelli. Olge mõistlikud. Mitu müüki aastas toimuks? Ja kuidas saaks portaal oma investeeringu tagasi teenida?
Ainus võimalus on ikka müüa võimalikult palju laene. Ilmselt seetõttu ei olegi asjaga veel tegeletud, et potentsiaalne käive Omaraha järelturul oleks üsna väike. Portaalil puudub motivatsioon. Mõelge nagu ärimehed. Ma ka tahaks järelturgu, aga kui ma oleks ärimees, siis mind see ei huvitaks praegu.
olavi
Kas ärimehele pole mingil määral kasulikud ka rahulolevad kliendid? Ma ilmselt tooks siia tunduvalt rohkem raha juurde. Samas kui vaba raha seisab, siis on ärimehel muidugi ükskõik, raha niikuinii lademetes :)
karl
olavi
Portaalil ei ole mõtet kulutada suurt hulka raha selleks, et luua järelturg, kus saab müüa ainult tervet portfelli. Olge mõistlikud. Mitu müüki aastas toimuks?

Järelturust on siin mitmel korral jutt olunud. See on meil endiselt plaanis, ülesanne püstitatud, prioriteet kõrge, ootab progemist. Kurvastuseks on ka täna olulisemad asjad töös, seetõttu ei julge endiselt tähtaega nimetada. Ühelt poolt olen nõus, mingit müügilaviini ei teki. Teiselt poolt aga annaks see investorile kindlustunde, et vajaduselt saab ta protsessit väljuda ja raha kätte.

Omaraha.ee
arne
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť