• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Bondoras on võimalik laenu müües lisada juurdehindlus, nt müüa 5% kallimalt ostuhinnast. Sellepärast spekulandid tegutseda saavadki. Samas ausaltöeldes see on veidi risky business, kuna ostja saab igat müügis olevat laenu analüüsida ning sealt paremad valida, kahtlasemad aga jäävad spekulandile kätte.
LehmanBrothers
Kui selles vallas on häid mõtteid, siis oleme nõus neid kuulama.
Omaraha.ee
arne
britsQ
Väljuda soovijatele võiks pakkuda laenu portfelli tagatisel? Mõni tagatiseta sarilaenaja saab siin laenu 10% intressiga, portfelli tagatisel võiks see % äkki veelgi väiksem olla?

Hea mõte, mulle sissetulevate laenude tagasimaksed võiks süsteemi poolt broneerida vajaliku summani ja siis kokkulepitud kuupäeval automaatselt edasi kanda!
timo
timo

Portfelli tagatisel laenamine on ammu kasutusel, selleks ei pea olema “väljuda soovija”. Sissetulevate maksetega laenumaksete kustutamine toimib automaatselt, broneerimiseks pole mingit vajadust.
Omaraha.ee

arne
Ok, ma mõtlesin, et äkki juhtub, et automaatselt lähevad laenud välja vahetult enne tagasimakse kuupäeva ja konto jääb selleks hetkeks kuivale, siis oleks broneerimine hea.
timo
arne
Portfelli tagatisel laenamine on ammu kasutusel
Mõtlesin, et portaal annab omapoolse kinnituse portfelli seisu või suuruse kohta, kasvõi märke näol nagu kinnisvara tagatisel taotlemise korral. Selline märge või info võimaldaks soodsamalt “väljuda”. Samas eeldaks see ka portaali poolset kontrolli või infot, et inimene ei kaasaks lihtsat soodsaid vahendeid, mida kallimalt uuesti välja laenata. Või on see kõik olemas ja ma pole lihtsalt märganud?
britsQ
britsQ
Mõtlesin, et portaal annab omapoolse kinnituse portfelli seisu või suuruse kohta, kasvõi märke näol nagu kinnisvara tagatisel taotlemise korral.

Portfelli olemasolu annab võimaluse suurendada limiiti ja see on ka ainus asi, mida me reguleerime. Reeglina me ei küsi, mida inimene laenatud rahaga teeb - ostku auto, tehku remonti või laenaku välja. Meie asi on hinnata laenaja võimekust, anda talle skoor ja limiit.
Ausalt öeldes jääb mulle täiesti arusaamatuks, miks selline tegevus kedagi häirima peaks? On ju selge, et edasilaenamiseks võetud laen peab olema tublisti odavam kui nö tavalaenud. Odava laenu saamiseks tuleb taotlus panna ootele ja on iga investori vaba valik, paneb ta sinna raha või ei pane. Lisaks sellele võib investoril olla mingi muu, misiganes põhjus raha laenamiseks. Miks me ei peaks talle laenama, kui tal portfelli näol on olemas täiesti korralik tagatis.
Omaraha.ee
arne
Aga tagasi teemasse, kuidagi vaikne tundub see laenamise aktiivsus, või on tõesti intressid nõnda madalale lastud, et ma lihtsalt ei pääse pea kusagile sisse?
Marmes
Marmes
Aga tagasi teemasse, kuidagi vaikne tundub see laenamise aktiivsus, või on tõesti intressid nõnda madalale lastud, et ma lihtsalt ei pääse pea kusagile sisse?
Portaali koondstatistika põhjal võiks öelda, et laene on läinud välja tavapärases tempos.
procyonlotor
Minu arust on juba päris mitu aastat siin laenu andes olnud selline lugu, et jaanuarist kuni aprillini, läheb tsutt kehvemini raha välja, eelmisel aastal panin just aasta alguses suure portsu investeerimiseks juurde, aga kuna välja ei läinud siis kolisin raha tagasi pangakontole. Sel aastal siiamaani vaba raha pole olnud, kolisin siin lihtsalt intressitulu minema kuna laene läheb vähem välja ja pole mõtet rahal seista lasta. Lasin ka intressi allapoole, nüüd väljastatud laenude seis tiba parem, aga suve paiku ilmselt tõstan intressi kõrgemale. Ma selles OR-i ei süüdistaks, tundub sesoonne trend. Minu jaoks on oluline see, et kui laekub 10€ intressi siis see saaks ka kohe uuesti välja antud, nii on kõige tulusam.

profit
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť