• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere,

ma ei saa aru, miks mul eriti ei lähe välja Slovakie laenud? Sõbral samadel päevadel lähevad hästi 900-1000 gruppi 35-36% laenud, mul ei lähe isegi 22% välja, imelik… Eile tal jälle läksid 37% ja 39% laenud, mul ühtegi ei läinud..
Mis mul viga on nüüd?
Eurobrand
Boonust pole?
Või vaata investeerimistingimused üle, vb oled muutnud ja ei ole kinnitanud.
brunn
Sõbral boonust pole, mul ka mitte. Väga imelik, loen et kõikidel raha läheb väga kiiresti välja, mul maksimaalselt 100 eurot päevas Slovakiasse. 2 viimast päeva ei ole üldse mitte midagi välja läinud. Panin praegu ka 22% asemele 35%, aga ikka ei lähe :D
Eurobrand
Eurobrand
Sõbral boonust pole, mul ka mitte. Väga imelik, loen et kõikidel raha läheb väga kiiresti välja, mul maksimaalselt 100 eurot päevas Slovakiasse. 2 viimast päeva ei ole üldse mitte midagi välja läinud. Panin praegu ka 22% asemele 35%, aga ikka ei lähe :D
Kas investeerimisprofiilid on aktiivsed?
brunn
brunn
Aktiivsed ikka, raha läheb välja, aga väga aeglaselt, maksimaalselt 100 eurot päevas Slovakiasse..
Eurobrand
Palju peaks siis välja minema? Märtsis on Slovakkia käive olnud keskmiselt 3000€ päevas.
moneyeater
Mul on raske öelda, palju peaks välja minema, lihtsalt näen, et raha seisab kontol pidevalt :)
Eesti laenud on hakkanud väga aktiivselt pankrotistuma ka muideks
Eurobrand
Mul viimasel ajal ainult 5 aastastele laenudele ainult raha läinud.Mingi jama või on intressid alla poole tulnud?
omahuvi
Pean tunnistama, et soovita nupp tundub kindel moodus kuidas ühtegi laenu (vähemalt eestis) valja mitte saada? Eksin? Boonusega ei taha sellest madalama protsendiga asjad liikuda :(
danielsepp
danielsepp
Pean tunnistama, et soovita nupp tundub kindel moodus kuidas ühtegi laenu (vähemalt eestis) valja mitte saada? Eksin? Boonusega ei taha sellest madalama protsendiga asjad liikuda :(
Tere.
Soovita nupp näitab viimast piiri, millega pääseb laenu eeldusel, et laenatakse maksimaalne võimalik summa. Enamikul juhtudel laenatakse vähem.
OR
arne
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť