kindlus
Asi pole intressi suuruses või skooris. Enamus kollaseid (hiljem siis suure tõenäosusega punased/sinised) on 6 kuu omad (Soome puhul 11000-st 7000), nagu igas riigis. Mida mõtleb 6 kuu laneaja - pole veel teada?
Olen juba korra küsinud foorumis, et kas 6 kuud ja skorigrupp 801-900 on tüüpilise esmalaenaja nö “karjääri algus”. Mulle vastati, et see väide on vale. Samas aga, kui ise proovisin laenu võtta kohe “kukkusin” 6K800 gruppi. Nii, et asi ei jäänud selge minu jaoks.
Olles siin portaalis alates nov.2013 olin sunnitud 6K800 segmendi alt välja laenatmist sisuliselt ära peatama 2014.a. omapoolt nõutud kõrge intressi tõttu mis on praegu 30%. Ajalooline XIRR külmus ära -5% peal 50 laenu pealt.
Teistele soovitan sama teha kuna 6K800 ei tasu enneast ära kui jälgina intressikõvera noormaalset jaotamist segmentide lõikes.
Mingi järjekordne seisak? Viimane laen läks välja 27.10 (ja enne seda väga regulaarselt), peale seda olen 2 korda intresse langetanud, 0€ välja läinud ikka.
DEEM0N
Tõenäoliselt mõjutab praegu laenamist ID kaartide sertide tühistamine.
mahe
Investeerige siis Soome. Mul juba paar päeva 8 väljaminevat laenu ootal, aga paistab, et ei saada vajaliku summat täis.
Marmes
MarmesTere.
Investeerige siis Soome. Mul juba paar päeva 8 väljaminevat laenu ootal, aga paistab, et ei saada vajaliku summat täis.
Nende kaheksa Soome laenu asjus võlgneme laiemale üldsusele ilmselt lühikese selgituse. Need on raha täis ja kokku on selliseid hetkel üle kahekümne. Oleme Soomes mõnevõrra muutnud skoorimise süteemi ja suuname teatud juhtumid täiendavasse kontrolli. See kestab 48 tundi ja sel ajal on investorite raha tõesti lukus.
Omaraha.ee
Tundub siiski, et seni toimunud pidev laenumahtude kasv kuust kuusse on mingil põhjusel lõppenud. Kas tõesti on Eesti turg ennast sedavõrd ammendanud ja maksimaalne turuosa saavutatud?
Marmes
Laenumahtude kasv lõpeb kunagi kindlasti.Kas võime seda täheldada juba nüüd?
JEMaa
Nähtud! 1M vaba raha. Kas jõulupiik on on nüüd investorite viimane pidu?
Barclay
Terve november pole midagi välja läinud, samas intresse ei tahaks ka langetada rohkem. Vaikselt tuleb lätlaste poole vaatama hakata, hetkel veel Omaraha kasulikum, aga ei pruugi kaua olla, kui miljon vaba raha intresse alla surub.
av100
protsent on praegu 27 peal, üle selle praegu välja ei lähe ja vaba cash muudkui suureneb
kaups