• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Folkloori muutmine jah paha ei teeks, kuna alustav investor siiski võtab seda tõeste andmete, mitte ilukirjanduse pähe ;)

Minu näitest: miks siis mitte seda tähtsustada. Sain kõrge skoori ilma pangaväljavõtteta ja küsimustele vastamata, kas väidate, et see oli mingi erandjuhus ja teistega asi nii ei käi?
LehmanBrothers
Seda viimast ma ei väida. Kõigiga käib ühtmoodi, 800+ probleemide arv on 3-4%, mis on hea tulemus. Teie isikust on meil märksa rohkem infot kui puhas pilt KI'st.
Omaraha.ee
arne
arne
kui juba jutuks läks, siis anname teada, et juba sel nädalal läheb üles paar olulist muudatust. 1) laenulepinguid saab nüüdsest allkirjastada OR PINN'iga. See peaks lisama kliente, kes ID'kaarti ei kasuta.

Mul tekkis selle kohapealt küsimus, kuna ei orienteeru seadustes ja juuravaldkonnas nii hästi.

Kas PIN koodiga antud “allkiri” on laenajale samaväärselt ikka kehtiv, kui ID-kaardiga antud allkiri?

Ehk kui sedasi laenu võtnud isik seda tagasi ei maksa ja pärast kohtus näiteks hakkab seletama, et tema ei tea asjast midagi ja oli paugu otsas, kui puu käis, siis kuidas see edushansse mõjutab võrreldes digiallkirjaga juhtumiga?
RahaFoorum
arne
Investoritelt loodame, et vähendataks pikkade laenude (24 ja 36 kuud) intresse ja seda eriti 900+ ja 800+ gruppides.
Mis oleks teie seletus 900+ halbade laenude osakaalu stabiilsele tõusule ja 600-700 järskule langusele? Esmapilgul tundub, et antakse laenajatele lihtsalt kõrgem skoor. Loodetavasti on iva kusagil mujal.
See aasta on 900+ halbade laenude osakaal tõusnud umbes 2%, ehk kolmekordseks võrreldes aasta algusega. Arvestades sellise tõusuga näiteks ka järgneva 2-3 aasta jooksul ei ole minu meelest eriti atraktiivne intresse langetada.
veigo18
LehmanBrothers
Folkloori muutmine jah paha ei teeks, kuna alustav investor siiski võtab seda tõeste andmete, mitte ilukirjanduse pähe ;)Minu näitest: miks siis mitte seda tähtsustada. Sain kõrge skoori ilma pangaväljavõtteta ja küsimustele vastamata, kas väidate, et see oli mingi erandjuhus ja teistega asi nii ei käi?

Minuga on sama asi - alati skoor 810, ja vahepeal oli üldse 900, mingeid lisaandmeid pole esitanud, küsimustele pole vastanud, pangakonto kokkuvõtet pole saatnud.
981652
arne
1) laenulepinguid saab nüüdsest allkirjastada OR PINN'iga. See peaks lisama kliente, kes ID'kaarti ei kasuta. Omaraha.ee
Paluks natukene täpsustada seda muudatust. Kas OR PINNi saamiseks peab ennast alustuseks ikkagi identima ID kaardiga või saab selle PINNI ka kuidagi teistmoodi?
Mina isiklikult ei ole väga huvitatud laenajatest, kes ei oska/suuda/saa ID kaarti kasutada.
dubow
PINN kui selline ei ole teatavasti meie leiutis, seda kasutatakse kõikjal maailmas. Palju neid riike siis ikka on, kus ID kaart toimib… Samas selliseid inimesi, kes ei oska/suuda/saa ID kaarti kasutada, on Eestis küll ja rohkemgi.
Allkiri antakse kas ID-kaardi või PINN'iga. Viimasel juhul kontrollib meie helpdesk isiku samasust ja pangakonto vastavust. Siis lubatakse inimene laenama. Turvalisuse mõttes tegelikult vahet pole.
Selliseid juhtumeid, kus laenaja hakkab seletama, et pole näinud - pole teinud, tuleb ette ka ID'kaardiga. Omarahalgi on kolm sellist politseis. Väited on umbes sellised, et sõber näppas kaardi (koos PINN'idega), võttis laenu, mis kanti laenaja kontole, kust seesama sõber, teades jälle kõiki paroole, selle oma kontole kandis.
Omaraha.ee
arne
981652
Minuga on sama asi - alati skoor 810, ja vahepeal oli üldse 900, mingeid lisaandmeid pole esitanud, küsimustele pole vastanud, pangakonto kokkuvõtet pole saatnud.

Teie skoor on kogu aeg olnud 810. Mis Teid selle juures häirib?
Omaraha.ee
arne
arne
PINN kui selline ei ole teatavasti meie leiutis, seda kasutatakse kõikjal maailmas. Palju neid riike siis ikka on, kus ID kaart toimib… Omaraha.ee
Kõikjal maailmas ei jagata inimestele internetist raha…

arne
Samas selliseid inimesi, kes ei oska/suuda/saa ID kaarti kasutada, on Eestis küll ja rohkemgi. Omaraha.ee
Huvitav, mis võiks olla selle põhjuseks, et nad ei ole võimelised Eestis ID kaarti kasutama? Mina näen selle põhjusena lollust või laiskust, ja nii suurt lollust, et sellistele ei tohikski laenata. Samuti, kui inimene on nii laisk, et ta ei viitsi raha saamiseks ID kaarti teha, vaevalt ta pärast seda laenu makstagi viitsib.
Kas ei saaks neile PIN'iga laenajatele teha eraldi skoorigruppi (selgitusega laenajale: kui ID kaarti ei ole on tingimused kehvemad) või eraldi linnukest investeerimistingimustesse?
dubow
Teema kisub paranoiliseks. Inimesi, kes pole ID-kaardiga elus ühtegi allkirja andnud, on minu teada üle 50%. Kõiki neid lollideks või laiskadeks nimetada on ilmne liialdus.
Täiesti kindlalt jagatakse internetis raha ka riikides, kus pole ID-kaardist haisugi.
Omaraha.ee
arne
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť