Jaanuari põhiosa kahjumi suhe intressi 10,6 %.
Seda siis 6500 lepinguga.
capezy
Seda siis 6500 lepinguga.
EE põhiosa kahjumi suhe intressi: 0.36 (~ 50% 5 a. laenud, ~50% 3 ja 4 a. laenud)
SK põhiosa kahjumi suhe intressi: 1.91 :) (veel viimased kehtivad 2 a. lepingud)
Kokku: 0.49; ~2000 lepingut.
Pole küll süvitsi uurinud, aga oletan, et numbrite taga on vahepealsete 1M+ kuu mahtude pealt sisse tulnud laenud, mis nüüd vaikselt hapuks lähevad. Lisaks on viimase aja intressitulu vähendanud üldine intresside langus.
Late
SK põhiosa kahjumi suhe intressi: 1.91 :) (veel viimased kehtivad 2 a. lepingud)
Kokku: 0.49; ~2000 lepingut.
Pole küll süvitsi uurinud, aga oletan, et numbrite taga on vahepealsete 1M+ kuu mahtude pealt sisse tulnud laenud, mis nüüd vaikselt hapuks lähevad. Lisaks on viimase aja intressitulu vähendanud üldine intresside langus.
Maksedistsipliin on viimasel ajal jube kehvaks jäänud. Juunikuu viie päeva teenitud intressi summa võrdub põhiosa kahjumi summaga :)
peeter82
peeter82Sa oled siia alles konto teinud, kahjumid alles algavad - trust me! Ma ise pole juba üle aasta portaali kasutanud, sest ma ei usu et alla 30% intressidega pikas perspektiivis midagi teenib. Mul enamus lepinguid 40-99%. Parimat tootlust pakkus Slovakkia.
Maksedistsipliin on viimasel ajal jube kehvaks jäänud. Juunikuu viie päeva teenitud intressi summa võrdub põhiosa kahjumi summaga :)
timoMa siiski toimetan siin juba pea poolteist aastat ja kahjumi suurusjärgud on kuude lõikes samasugused juba üle poole aasta. Usun, et see jääb sarnaseks ka juunis. Lihtsalt sel kuul on mitu laenumüüki sattunud kuu algusesse.
30% ja kõrgema intressiga ei lähe siin usutavasti enam välja ühtki Eesti laenu, laenaja skooriga üle 800. Madalamatesse vist polegi mõtet laenata, vähemalt minu statistika näitas seda.
timoEt näiteks 28% ei teeni pikas perspektiivis? Veider arusaam investeerimisest.
OR nettotootlus on kaheldamatult paljudest teistest (Bondora, Mintos, Twino, Estateguru, Crowdestate, Moneyzen, Investly, Kreditex) (märgatavalt) kõrgem. Seega, kui “kahjumid suurenevad” oleks põhjus eelkõige peeglisse vaadata.
Oosmo
Oosmo
OR nettotootlus on kaheldamatult paljudest teistest (Bondora, Mintos, Twino, Estateguru, Crowdestate, Moneyzen, Investly, Kreditex) (märgatavalt) kõrgem. Seega, kui “kahjumid suurenevad” oleks põhjus eelkõige peeglisse vaadata.
Mintos koos Mogo Cashbackiga toodab 20% netotootlust. OR pakub hetkel 18-19% netotootlust.
Mogo cashback on ikkagi pigem ajutine kampaania, mitte pikaajaline investeerimisstrateegia. Ise tunnen OR-s puudust järelturust, mis mujal juba enamus kohtades on olemas.
mtamm
Mul juunikuu algas ka kuidagi imelikult, intressimakseid 380, ning põhiosakahjum 180. Ei ole väga hea.. :(
mai oli ka kehvem, võrreldes aprilliga
Eurobrand
mai oli ka kehvem, võrreldes aprilliga