Ma saan väga hästi aru, et laenude pankrotistumine on meie äri loomulik osa, aga sellegi poolest leian, et laenu andmist isikule, kel on pooleli eraisiku pankrotiprotsess, tuleks igal juhul välistada.
Isikule väljastati laen 22.03.2017 ja pankrot kuulutati välja 27.11.2017, ma sügavalt kahtlen selles, et protsess ei olnud laenu andmise hetkel käimas. Kui eksin, siis vabandan.
olavi
Isikule väljastati laen 22.03.2017 ja pankrot kuulutati välja 27.11.2017, ma sügavalt kahtlen selles, et protsess ei olnud laenu andmise hetkel käimas. Kui eksin, siis vabandan.
olaviOlavi. Täitsa vabalt võis isiku taust laenuvõtmise hetkel veel korras olla. Mõned maksavad vanade laenude tagasimakseid uute laenudega ja nii see ratas lõpuks kinni jookseb. Pankrotiavaldus vaadatakse läbi ja otsustatakse menetluse algatamine max 30 päeva jooksul. Füüsiliste isikute puhul tavaliselt kiiremini.
Ma saan väga hästi aru, et laenude pankrotistumine on meie äri loomulik osa, aga sellegi poolest leian, et laenu andmist isikule, kel on pooleli eraisiku pankrotiprotsess, tuleks igal juhul välistada.Isikule väljastati laen 22.03.2017 ja pankrot kuulutati välja 27.11.2017, ma sügavalt kahtlen selles, et protsess ei olnud laenu andmise hetkel käimas. Kui eksin, siis vabandan.
Tundub, et ma olin tõesti liialt kärsitu. Ametlikes Teadaannetes on kirjas, et pankrotiavaldus tehti 5.10.2017. Poleks uskunud, et asjad nii kiirelt võivad käia.
olavi