Kui ma võtan “Investeerigud” alt lahti mõne lepingu maksegraafiku ja klikin mingi tagasimakse peal, siis on enamus makseid kõigil lepingutel ja maksetel 1 sent väiksemad, kui peaks olema. Kas see tuleneb ümmardamise loogikast või millest?
Praegu on mul tekkinud lihtasalt olukord, et kolm lepigut on 1 sendi võlgnevuse pärast kollased. Muidu on nad korralikult maksnud. Vaevalt küll, et keegi jätaks 1 sendi võlgu, pigem on see portaali poolne ümmardamise viga vms.?
Miks on üldse tekkinud selline olukord, et makse on “teostatud”, aga maksele klikkides on laekunud näiteks 1 sendi asemel 0 või 35 sendi asemel 34?
freedo
Praegu on mul tekkinud lihtasalt olukord, et kolm lepigut on 1 sendi võlgnevuse pärast kollased. Muidu on nad korralikult maksnud. Vaevalt küll, et keegi jätaks 1 sendi võlgu, pigem on see portaali poolne ümmardamise viga vms.?
Miks on üldse tekkinud selline olukord, et makse on “teostatud”, aga maksele klikkides on laekunud näiteks 1 sendi asemel 0 või 35 sendi asemel 34?
Ümardamine võiks olla võrdne, siis on kõigile arusaadav. Sellisel juhul portaalipidaja peab matemaatika valemis panema võrdsed ümardamised, s.t. kui ümardada ühel juhul 2 kohta peale koma ja teisel juhul 4 kohta peale koma, siis ongi nii, et 0,01€ asemel said 0,00€ (tegelikult ei saanud midagi, 10000 makse puhul on 100€ erinevalt kuvatud/saadud). Kõike head.
kindlus