• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Panin juulis Soome 240 ja septembris 470. Eestist ei läinud ju kuhugi. Rohkem ei pannud, tegin Eesti protsendid väiksemaks. Praeguseks on Soomes halbade laenude osa 30% ja xirr -11,9%. Loodetavasti, kui septembrist 4 kuud mööda saab, hakkab statistika paranema - need, kes ei kavatsenudki maksma hakata, lõpevad ära.
xrasa
Mulle isiklikult tundub, et kui tahtsid Soome laenudesse sisse saada, pidi nende intress olema madalam kui Eesti laenudel.
peeter82
Ka mul on Soome XIRR kahjuks kõikunud miinuse ja pluss poole vahel. Hetkel veel loodan, et ehk teevad maksvad kliendid mittemaksvate kahjumi tasa ja enne kogu raha ära ei põle. Pettumus igaljuhul!
Marmes
Soome teemas on Arne postitus, et Omaraha on lõpetanud laenude väljastamise Soomes. Kas pole mitte tegemist sedavõrd olulise uudisega mida võiks/peaks investoritele pisut pikemalt selgitama ja ka suuremalt teatama?
Marmes
Marmes
Soome teemas on Arne postitus, et Omaraha on lõpetanud laenude väljastamise Soomes. Kas pole mitte tegemist sedavõrd olulise uudisega mida võiks/peaks investoritele pisut pikemalt selgitama ja ka suuremalt teatama?

Kui niimoodi läheb veel siis meie lemmik OR “putka” varsti kinni pannakse… kahju … et tänapäeval kellelgi raha vaja pole… kas me liigume tasapisi kommunismi juurde vabatahtlikult ? ))

Proovisin kätt Monestros… seal on väga vaikne.

Mintoses on intressid jube madalad.

Jube kurb on kõik kuidagi…
aleks781
aleks781
Mõttetu hala. Minu arust on kõik väga hästi. Nimeta veel mõni koht, kus saab 15-20% passiivset tulu teenida?
Soome üritus läks p…, no mis teha. Vahest riskid realiseeruvad.
peeter82
Jah muidugi see kõik on arusaadav, aga üldiselt see viis kas või kuidas üldse OR infot jagab jätab paljuski soovida. Põhimõtteliselt hoopis teises teemas ainult ühe lausega?
ldabul
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť