• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
rosinapoiss
Intress arvutatakse põhiosa jäägilt. Iga maksega põhiosa väheneb. Kui 30€ oleks kogu aeg välja laenatud, siis teeniksitegi aastas 20,7%.
Omaraha.ee
arne
Huvist, kas automaatlaenumasin eelistab vähimalt 2% boonuse märkinud investoreid 0% boonuse omadest ja 0% boonuse investorite raha jääb pigem kontole seisma? Või seal ei ole tegelikult sellist seost?

Parimat,
V.
vahurix
Boonuse mõte ongi ju see, et boonuse maksjaid eelistatakse samade tingimuste juures laenude sisse saamisel. Mis mõte oleks boonust maksta, kui seda eelist poleks.
peeter82
peeter82
Boonuse mõte ongi ju see, et boonuse maksjaid eelistatakse samade tingimuste juures laenude sisse saamisel. Mis mõte oleks boonust maksta, kui seda eelist poleks.

Lihtsalt küsi ja sulle võib-olla antakse liigseid küsimusi esitamata.

Investeerimisfondid küsivad ka teatud kohtades väga suurt teenus- ja haldustasu, sealjuures lisaväärtust lisamata vs. mõni teine soodsam fond. Paljud aga maksavad rõõmsalt küsimusi küsimata kõik kinni.

Kui enamus on pannud siin 2% peale, siis on ju samuti võrdne baas kõigile. Samuti kui kõik märgiks boonuseks 10%, mis on ühtlasi ka maksimum. Kuidas sealt edasi eelist tekitada, eraldi lepingud, et saaks 11%? :)

Postitus ei ole kellegi ega millegi suhtes etteheitva loomuga. Ainult selguse huvides.

Parimat,
V.
vahurix
Ma ise lisasin 2% boonuse alles detsembris, kui tekkis laenude väljaminemisega ikaldus. Enne oli null.
Olen aru saanud, et paljudel on see endiselt null ja enamusel, kellel see üldse on, on see 2%. Arne millalgi vihjas sellele. Ma tegelikult pole kindel, kas seda boonust on üldse vaja.

Ausalt öeldes ma oleksin õnnelik, kui laenude täitumine oleks avalik, kui oleks kohe näha, kus ma pean hoidma intressi ja kus ma pean hoidma boonuse, et laenudesse sisse saada. Oleks hea, kui saaks jooksvalt otsuseid teha ja valida välja endale sobivad laenud ja oma intressi sobivalt konkreetsele laenule kohandada.
Või siis Omaraha tegeleks operatiivse õigete soovituslikkude intresside info jagamisega.

Kuna praegu käib selline suht pimeduses kobamine, siis seetõttu kaotan ju raha, et aeg-ajalt on intress liiga madal ja aeg-ajalt poleks boonust üldse vaja.
peeter82
Eks siin ole mängus ka vähe seda, et kellele sa seda raha kaotad boonust makstes.
KaarelV
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť