• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Kas juba omab tähtsus Boonus,e % kuna omateada olen kõrgemale portaali ;;skoorile;; parima võimaliku seadistanud (kui soovitakse vähegi poe arvet v nii saada) aga kas puudub laenajaid( 900+ ), loeb boonus või ignoreeritakse mind!
ati01
Kõige tähtsam on intress. Boonus hetkel erilist tähtsust ei omagi. Portaalis on piisavalt vaba raha, mistõttu pole ime, et Teie ülikõrged intressid välja jäävad. Seda võib ignoreerimiseks nimetada küll - masin ignoreerib Teie kõrgeid intresse. Kui näiteks küsitav intress on 100%, siis pakkuge portaalile boonust palju tahate, sisse Te ei pääse. Vaadake vaba raha kogust, ei ole enam 6'000, nagu 4-5 kuud tagasi. Tehke sellest järeldused!
Omaraha.ee
arne
Küsimus lisaboonuse kohta.
Näiteks mina küsin 30%-omaraha võtab automaatselt 20% endale,järele jääb 24%.Mina pakun omarahale lisaboonust 10%.Kas see10% võetakse algselt 30%,või allesjäänud 24%-lt?
eurok
Boonus võetakse allesjäänud summalt.
Ago Lumeste
Kas see boonus on protsendipunktides või protsent teenitud intressi summalt? Esimesel juhul siis 25% intressiga laenu puhul jääb pärast teenustasu 20% intressiks ja näiteks 10% boonuse puhul oleks lõplik intress 10% või saadud intressitulult, näiteks 100 eurolt 10% boonuse puhul 10 eurot.
contra
contra
Kas see boonus on protsendipunktides või protsent teenitud intressi summalt? Esimesel juhul siis 25% intressiga laenu puhul jääb pärast teenustasu 20% intressiks ja näiteks 10% boonuse puhul oleks lõplik intress 10% või saadud intressitulult, näiteks 100 eurolt 10% boonuse puhul 10 eurot.
Teie näites 25%-lt esmalt 20% ehk 1/5 maha. Alles jääb 20%. Nüüd sellelt 10% ehk 1/10 maha. Lõplikuks tulemiks jääb 18%.
Omaraha.ee
arne
arne
Kas keegi palun teeks mulle selgeks, kuidas 30€ laenusumma, 21,6% intressi ja 4% boonusega on kogu intressiks 3,64€. Tegelikult on ju tootlus u 12% kanti. Milliste arvutustega saab aga 21,6%-st pea poole väiksema tootluse?
rosinapoiss
rosinapoiss
see on annuiteetgraafik
timo
timo
Okei, aga kas siis see 4% boonus arvutatakse sellest 21.6%-st maha või kuidas? Ülemise näite põhjal sain aru nii, et brutointressist(27%) läheb maha 20% ehk 5.4%. Alles jäigi 21.6% ning sealt veel maha 4%. Lõpuks jääb alles 20.7%
Ja 30x0.207 on 6,21 ehk kui nö lõpuintress on 20.7%, siis peaks tagatatav summa olema ju 36.21€

Vabandan, kui lolle küsimusi esitan. Olen alles algaja investor ning tahan kõigest selgelt aru saada.
rosinapoiss
rosinapoiss
Sa ei arvesta sellega, et sul on aastane laen. See koosneb 12 maksest. Peale esimest makset ei ole laenujääk enam 30 eur, see väheneb iga maksega, selletõttu sa ei saa intresse arvestada aasta lõpuni täissummalt st 30 euri pealt. Teine võimalus on igast laenumaksest vabanev põhiosa kohe uuesti investeerida. Lisaks võid uurida googlest erinevusi: annuiteetlaen, võrdse põhiosa alusel, bullet jne.
timo
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť