• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mind kummitab see küsimus?
Siinkohal ma ei pannud seda provokatsiooniks, vaid sõbralikuks aruteluks.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kas omaraha teeb ka koostööd pankadega, liisingfirmadega?
väikse palgaga klient saadetakse sealt "puu otsa"
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
PALUN ÄRGE MÕISTKE MIND VALESTI!
ingesc
Omaraha teeb koostööd Liisi järelmaksuga.
arne
arne
Omaraha teeb koostööd Liisi järelmaksuga.

ma väga tänan ammendava vastuse eest
ingesc
Hea palgaga inimene võib laenata üldjuhul tõesti pangast ning küllap enamasti seda ka tehakse.
Samas eks alati võib olla mitmeid põhjusi miks eelistada laenamist pankade väliselt. Üks võimalus on laenata mujalt on ebameeldiv suhtumine pangast. Samas võib olla inimene leiab, et pangad ei ole vaatamata üpris suurtele kasumitele ühiskondlikult vastutustundlikud.
Lisaks on võimalikud erinevad variandid, et pangaklient on panga silmis juba piisavalt suure laenulimiidiga ja seda ei soovita suurendada.

Mis puudutab väikese palgaga klienti siis on see tõesti rumalus, kui ainult väikse sissetuleku tõttu klient eitava vastuse saab. Seda on tõestanud mitmed mikrolaenu ettevõtete ärimudelid üle maailma.
Samas kõrvaltvaatajal on keeruline (adekvaatset finantsinfot kliendist omamatta) hinnata, kas eitav vastus on põhjustatud ainult väiksest sissetulekust või teistest teguritest.

Isiklikult võrdleksin väikese sissetulekuga eraisiku laenu hoopis äri alustava ettevõtja laenuga. Mõlemate laenude tagasimakse edukus sõltub väga palju sellest, kui hästi suudetakse ellu viia laenu võtmist tinginud mõtted ja asjaolud. Iga väiksemgi kõrvalekalle taotletavast eesmärgist on suur risk laenumakse võimele. Seega on väga oluline sellises kontekstis info milleks laenu kasutatakse. Tähtis aspekt sellises situatsioonis on see, et laen peab suurendama otseselt või kaudselt laenu teenindamise võimet. Näiteks eraisiku laen põhjendatud hariduse omandamiseks (edaspidise töö või sissetulekuga seotud valdkonna alane koolitus).
ipc
ipc
Hea palgaga inimene võib laenata üldjuhul tõesti pangast ning küllap enamasti seda ka tehakse.
Samas eks alati võib olla mitmeid põhjusi miks eelistada laenamist pankade väliselt. Üks võimalus on laenata mujalt on ebameeldiv suhtumine pangast. Samas võib olla inimene leiab, et pangad ei ole vaatamata üpris suurtele kasumitele ühiskondlikult vastutustundlikud.
Lisaks on võimalikud erinevad variandid, et pangaklient on panga silmis juba piisavalt suure laenulimiidiga ja seda ei soovita suurendada.

Mis puudutab väikese palgaga klienti siis on see tõesti rumalus, kui ainult väikse sissetuleku tõttu klient eitava vastuse saab. Seda on tõestanud mitmed mikrolaenu ettevõtete ärimudelid üle maailma.
Samas kõrvaltvaatajal on keeruline (adekvaatset finantsinfot kliendist omamatta) hinnata, kas eitav vastus on põhjustatud ainult väiksest sissetulekust või teistest teguritest.

Isiklikult võrdleksin väikese sissetulekuga eraisiku laenu hoopis äri alustava ettevõtja laenuga. Mõlemate laenude tagasimakse edukus sõltub väga palju sellest, kui hästi suudetakse ellu viia laenu võtmist tinginud mõtted ja asjaolud. Iga väiksemgi kõrvalekalle taotletavast eesmärgist on suur risk laenumakse võimele. Seega on väga oluline sellises kontekstis info milleks laenu kasutatakse. Tähtis aspekt sellises situatsioonis on see, et laen peab suurendama otseselt või kaudselt laenu teenindamise võimet. Näiteks eraisiku laen põhjendatud hariduse omandamiseks (edaspidise töö või sissetulekuga seotud valdkonna alane koolitus).

Ma tänan, vastus oli väga põhjalik(endal isiklikult ongi sama suund, õppida-
ingesc
saadavad pikalt ka 2000e palgaga,idiootlikumat kysimust annab ikka esitada swedbanga liisinguhalduri poolt.Et ,miks ma läksin palgata puhkusele.Vastasin ,et 12000€ oli arvel,ei tundnud nagu puudust rahast.Ei saanudki autoliisingut kuna yhe kuu laekumist polnud,see aeg kui puhkusel olin. 5 minuti pärast helistas tagasi,et kui 6000e teen sissemakse siis saan.Ütlesin et Swedbank pole ainuke bank kus liisingut saab. :))
marekvesi1973
Esiteks kes ütles, et hea palgaga inimene laenab siit? Mu arvates see on pigem erand, kui reegel.
Teiseks ise olen päris kindel, et siit ja B-portaalis laenavad just need, kes pangast laenu ei saa. Ja keda saadetakse pikalt need laenavad veelgi hullema intressiga kiirlaenu firmadest. Asi ongi nii lihtne. Samas need, kes saavad palka ümbrikutes äkki saavad siit laenata. Siin pole vaja imet otsida. Kui inimene ei ole piisavalt tark või tema finants distsipliin ei ole paigas, kui ta elab “ilusa elu” laenates raha uue nutitelefoni või auto ostmiseks aga tema reaalne sissetulek võib olla seda ei luba, siis ma usun küll et inimesed oskavad % võrrelda ja kui pank pakkub tarbislaenu mingi 14-18% intressiga aastas siis tal pole mõtet OR-s või mujal 20%+ intressiga lenu võtta. Milleks?
Jummybear
Ega pangast ka väga parema % laenu ei saa. Siin paljud laenud alla 500 euri, ilmselt alla selle summa pangast ei saagi. Kui just miskit krediit kaarti ei kasuta.

Väikelaen
Eesmärk Tehnika ost, remont, sisustus, ravikulud, reis Remont, renoveerimine
Laenusumma 500–20 000 €
Intressimäär 15–24%
Lepingutasu 1,5% laenusummast, min 35 €

See siis Swedbank
wixa
Räägin puhtalt oma kogemusest. Olen võtnud paar korda pangast laenu ja intressimäär oli max 18%, min 14 (18-4). Lepingutasud muidugi ka juures, nagu siin. 500euri tõesti saab katta mõni krediitkaardiga või kui “hea” palgaga inimestest räägime siis usun küll et tal on midagi ka säästetud ja ta saab reservist vajadusel raha võtta.
Jummybear
Intress on raha hind ja muidugi tasub laenuvõtjal seda vaadata ligikaudu samamoodi kui kasvõi toidupoes leivapätsi hinnasilti. Kui hind ei sobi, tuleb toode “ostmata” jätta või võrrelda konkureerivate pakkumistega ja teha valitsevast hinnatasemest oma järeldused. Ega ilma tagatiseta, nö “ausõna peale” polegi võimalik kuigi soodsalt laenu saada. Minu arust on kõike arvestades Omaraha pakutavad intressid võrdlemisi mõõdukad.
procyonlotor
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť