Tere,
Küsimus portaalile.
Portaali statistika Slovakkia kohta on lühike.
Milliseid kahjumäärasid on oodata sealselt turult skooride lõikes?
Tänan!
aleks781
Küsimus portaalile.
Portaali statistika Slovakkia kohta on lühike.
Tänan!
Tere.
Üritame Slovakkias saavutada Eestiga sarnast tulemust. Nagu siingi, soovitame enamuse rahast suunata kahte kõrgemasse skoorigruppi. Täna on veidi vara tibusid lugeda, kuid esimesed korrektuurid skoorimudelisse oleme juba teinud.
Omaraha.ee
Vaadates neid skoore ja laenatavaid summasid tundub küll, et midagi on väga mäda. Kui ikka 900+ skooriga inimene tahab laenata 150 € ja seda kaheks aastaks 45%-ga siis tervest mõistusest tundub see küll väga kaugel olevat. Või ongi Slovakkias selline olukord? Pigem usun, et enamus nendest oma laene tagasi ei maksa.
leopold
Panin Slovakkiasse ka pisut üle kuuesaja euro. Hetkel on 250 kollases :)
Võib vist selle eksperimendi lõppenuks lugeda:D
viperxxl
Võib vist selle eksperimendi lõppenuks lugeda:D
Ma ka eksperimenteerin seal samas suurusjärgus summaga, kuu-kahe pärast on mingi pilt olemas.
profit
Mul 22 lepingust pooled kollased, investeeringud 800+ skooriga.
dubow
Mul lepinguid küll kõigest 10, aga neist 7 on kollased, eks see ütleb nii mõndagi, hetkel miski sinna raha juurde tõstma ei motiveeri. Paistab, et sealne maksekultuur jätab küllalt soovida.
Marmes
5 lepingut, 0 tagasimakset.
proff2
Minu eksperimendis on 20 lepingut 900+ segmendis tähtajaga kuni 6 kuud ja seda augustist saadik.
Jõuludeks saab näha mis seal toimub.
aleks781
Jõuludeks saab näha mis seal toimub.
Mul 22 lepingust pooled kollased, investeeringud 800+ skooriga.
Minu meelest 6ks kuuks laenamine 800+ skoori on üldse kõige riskantsem ettevõtmine.
Inimene kes ei esita finantse ja kel puudub igasugune krediidiajalugu kohe saab endale skoori 810 võimalusega võtta pooleks aastaks mõõduka summa. Mina väldiks laenamise sinna.