Ja läinud ta ongi.
Põhiosavõlg müügi hetkel: 29,01
Müügihind: 18,70 (64,46%)
Kogulaekumine: 23,69 (78,97%)
Suht mõistlik, kui pankrotistunud laenude osakaal jääb selliseks, nagu see praegu on. (Minu portfelli põhjal)
Aga kuna portaal keeldub kangekaelselt kogustatistikat avaldamast, siis kahtlustan, et pilt nii roosiline tegelikult ei ole.
olavi
Põhiosavõlg müügi hetkel: 29,01
Müügihind: 18,70 (64,46%)
Kogulaekumine: 23,69 (78,97%)
Suht mõistlik, kui pankrotistunud laenude osakaal jääb selliseks, nagu see praegu on. (Minu portfelli põhjal)
Aga kuna portaal keeldub kangekaelselt kogustatistikat avaldamast, siis kahtlustan, et pilt nii roosiline tegelikult ei ole.
Näib, et olin ka selles laenus osaline. Üks selline kohe-kohe müüki jõudev laen on mul veel. Isegi kui portaal avaldaks operatiivselt inkassole antud laenude koondmahtusid, siis praegu oleks vist veel vara sellest midagi järeldada. Kui vaadata kõnealuste laenude memosid, siis näib, et Omaraha on võlglastega tegelemist kõvasti intensiivistanud - võlglast kollitatakse vahepeal vaat et igapäevaselt.
Kas on kusagil juttu olnud, et kui laen saab punane olla vaid 10 päeva, misjärel ta portaalist välja müüakse, siis kuidas arvestatakse seda portaali koondstatistikas halbade laenude % arvutamisel?
stonecutter
Kas on kusagil juttu olnud, et kui laen saab punane olla vaid 10 päeva, misjärel ta portaalist välja müüakse, siis kuidas arvestatakse seda portaali koondstatistikas halbade laenude % arvutamisel?
- 1
- 2