• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Leidsin laenu L14345280 memost kaks kirjet: SMS: Müügihoiatus 2. Mis loom see on?
olavi
olavi
Leidsin laenu L14345280 memost kaks kirjet: SMS: Müügihoiatus 2. Mis loom see on?

See ei ole loom, auväärt olavi, vaid vihje teatud tüüpi kirjale. Kirja sisu räägib sellest, et peagi müüakse võlg inkassofirmale.
Omaraha.ee
arne
Pagan… Ma ei taha, et see laen mult ära võetakse :(. Jah 26.05. tagasimakse on tegemata, aga isik on 12.07. ja 12.08. tasunud viiviseid ja intresse. Mulle isegi meeldib see laen :(
olavi
Minule see ülemine asi ei puutu, aga, kuidas asi edasi läks? Ehk saan enda tulevikus asja kuidagi kasutada. Tänan.
soodnelaen
8 päeva on veel jäänud inkassoni
olavi
Nüüd on laen märgitud punaseks. Ma sain aru, et punaseid enam juurde ei tule nüüd, kus sundmüük toimub? Või jääb ta lihtsalt väga lühikeseks ajaks punaseks enne kui ära müüakse?
olavi
olavi
See jääb jah lühikeseks ajaks, seda süsteemi me ei muutnud.
Omaraha.ee
arne
Laenu L14375597 kirjes on teist müügihoiatust juba 3 korda, müüki pole ikka toimunud.
Maikuu lõpus antud laen ja laekunud pole algusest peale sentigi
karl
karl
Laenu L14375597 kirjes on teist müügihoiatust juba 3 korda, müüki pole ikka toimunud. Maikuu lõpus antud laen ja laekunud pole algusest peale sentigi
Tundub kõik õige. Esimene makse juuni lõpus ja sellest 100 päeva.
olavi
Õige jah, 100 päeva on natuke pikem kui punaseks muutumise aeg.
Varem tuli punaseid metsikult palju pidevalt, selle aasta pilt on super ilus olnud.
karl
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť