• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere. Klikake punasel laenul ja valige Osaluse summa tagant Müü laen. Sealt on täpselt näha, palju makstakse. Täna on seal 31,5%.
Omaraha.ee
arne
Mina toetan sundmüüki.

Samas tagastamise protsent võiks olla erinev erineva skooringute lõikes:

ntx
901-1000 - 90%
801-900 - 75%
701-800 - 50%
601-700 - 33%

Siis minu meelest on objektiivsem lahendus, kuna
1. investeerides riskantsematesse klientidesse eeldab juba suuremate riskide võtmist
2. 1000.ne klient sattub punasesse alasse vähema sagedusega kui 601.ne klient.

Minu poolt pakutav lahendus on loomulikult sobiv sellisel juhul, kui sissemaksed tagatisfondi on ühesugused (proportsionaalselt laenu summale) kõikide skooringute lõikes.
Kui parem klient maksab tagatisfondi vähem siis loomulikult kõik peaks sealt võrdse summa saama defauldi puhul.

tänud.
aleks781
Nii, kas keegi on juba oma 100 päeva võlas olnud laenudest lahti saanud sundmüügi kaudu?
olavi
olavi
Nii, kas keegi on juba oma 100 päeva võlas olnud laenudest lahti saanud sundmüügi kaudu?

100 päeva täitub 10.juulil.
Omaraha.ee
arne
arne
vat kus lops, ma mõtsin, et juunis :D
olavi
No ja kuidas nüüd seis on? On kellegil laenud müügiks juba läinud ning kui, siis mis hinnaga?
olavi
olavi
No ja kuidas nüüd seis on? On kellegil laenud müügiks juba läinud ning kui, siis mis hinnaga?

Olen püsivalt tagatisfondi suurust jälginud ja võin öelda, et see on pidevalt kasvanud.Ehk siis suure tõenäosusega sealt pole hüvitamisi tehtud. Mis on hea märk.
timo
Korrutasin oma kolme vanema võlglase ostu pakkumised läbi ja sain 27,3%,sellele lisandub võla intress,mille nagu peaks veel kinkima.See on ebanormaalselt vähe.Samas kinnitate,et tagatisfondi peaks suuremas mahus rakendama.Kelle taga probleem seisab?
Miks selline umbmäärasus ostu hindades 60,70 ja 80%?Äris tavaliselt on nii,et kui ostu hind on esialgu pakutud kahvliga,siis lõpuks on ta müüjale madalaim.
JEMaa
Tere.
Tänase seisuga kukub esimese müügi kuupäev sel laupäeval (19.07). Protseduuri viime läbi esmaspäeval. Hind peaks tulema 65% kanti. Järgmine võimalik müük on 31. juulil.
Hetkel on viis pikimat võlga 95 päeva (500€), 84 (600€), 78 (460€), 73 (100€) ja 71 (400€). Summad seega üsna väikesed.
Omaraha.ee
arne
Kas vanade laenude tagatisfondist makstavat hüvitist ei saaks kuidagi suurendada? Hetkel pole ikka mingit mõtet müüa, samas puudub ka kindlus, et see raha kunagi üldse laekuma hakkab.
Marmes
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť