Tere
Küsimus minul siis selline et kui inimene lakkab OR kõnedele vastamast kas siis ka reaalselt lõpetatakse inimesega laenuleping sellel kuupäeval mida näiteks laenu memost näen?
margsu
Küsimus minul siis selline et kui inimene lakkab OR kõnedele vastamast kas siis ka reaalselt lõpetatakse inimesega laenuleping sellel kuupäeval mida näiteks laenu memost näen?
Jah, lõpetamise kuupäeva me kirjutame memosse. Pole harvad juhtumid, kus inimene ilmub seepeale välja, temaga räägitakse läbi ja lõpetamine tühistatakse.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
Kui peale seda on inimesega kokkulepe saadud siis tuleb see ka memosse?
margsu
Üritame kõik, mis vähegi kannatab avalikustamist, memosse panna.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
tänud :)
margsu
Miks xxxxxx venekeelseid teateid saadetakse? Tundub suht eesti nimi ja nägu.
jarzzz
jarzzz
Miks xxxxxx-le venekeelseid teateid saadetakse? Tundub suht eesti nimi ja nägu.
Kusjuures, mul on ühe lepinguga sama asi. Nimi on nagu eestlase oma. Memod on kõik vene keeles.
eks asi selles mis keele inimene oma kontole seadistanud on
margsu
Mul on vene nimi, aga ma saan hästi aru eesti keelest. Äkki siin on sama lugu :D
981652
See nüüd küll pole väga hea toon, et te laenajate pärisnimedega foorumis toimetate. Laenulepingu sisu võiks olla vähemalt isikuandmete osas jääda konfidentsiaalseks.
Kui tegemist pole just pahatahtliku petturiga, siis võiks siit nimed ära koristada!
stonecutter
Kui tegemist pole just pahatahtliku petturiga, siis võiks siit nimed ära koristada!
- 1
- 2