• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere,

Olen newbie siin portaalis, seega ärge pange pahaks.. Olen Foorumit surfanud enne küsimist.

1. Riskimaandamine. Kuidas ma seadistan investeerimisetingimusi niiviisi, et samale laenajale ei saaks süsteem anda välja rohkem kui X arv laene?

2. Jätkusuutlikus. Kus leida portaali koondstatistikat hapuks minevate laenude kohta skoori, summa, laenupikkuse jne lõikes? Muidu on päris keeruline investeerimistingimusi seadistada.

Tänan!
aleks781
aleks781
Tere,Olen newbie siin portaalis, seega ärge pange pahaks.. Olen Foorumit surfanud enne küsimist.1. Riskimaandamine. Kuidas ma seadistan investeerimisetingimusi niiviisi, et samale laenajale ei saaks süsteem anda välja rohkem kui X arv laene?

Peaks olema nii, et ühte laenajasse suunabki vaid ühe korra.
Sull_S
Teoorias peaks seda nägema statistika alt, kui vaatad portaali koondülevaadet.

Hetkel on sellega uuendustega seoses mingid korralikud tehnilised viperused, nii et väga ei maksa seda ilmselt usaldada.
RahaFoorum
RahaFoorum
Teoorias peaks seda nägema statistika alt, kui vaatad portaali koondülevaadet.Hetkel on sellega uuendustega seoses mingid korralikud tehnilised viperused, nii et väga ei maksa seda ilmselt usaldada.

Kas “viperused” on hapuks läinud laenude osas või mahtude juures?

Tänan!
aleks781
Viperused on kogu statistika juures.
RahaFoorum
RahaFoorum
Viperused on kogu statistika juures.

Ma saatsin päringut OR info mailile, tuli vastus, et overdue statistika peaks õige olema nii koondvaates kui ka investorite portfelli juures.

Veidi segane olukord.
aleks781
aleks781

Loe ikka vahepeal siinset foorumit ka. Selle kallal tehti siin vahepeal juba tööd.
RahaFoorum

Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť