• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mul 9 hapuks läinud investeeringust on 8 laenatud vene nimega isikutele.Et kuidas ma ennast nende vene investeeringute eest kaitsta saaksin?Ma heameelega laenaks raha välja eestlastele,kuid mitte enam venelastele.Praegusel hetkel kui mingit kaitset pole ehk kui ma saan investeerimistingimustesse panna vaid intressi ja summa,siis minujaoks lõppes nüüd omaraha portaalis investeerimine ära,kuna tundub et läbi punaste laenude ja mis tulevikus veel võib punaseks minna,pole kuigi hästi ennustatav kas ma jään väiksesse plussi arvestades et tulumaksu peab maksma saadud intressidelt aga kahjumeid maha ei saa arvestada sellest intressitulust.Edasi rändab raha kas börsile või Isepankurisse,kus tundub hapude laenude protsent väiksem.
jarzzz
jarzzz
Mul 9 hapuks läinud investeeringust on 8 laenatud vene nimega isikutele.Et kuidas ma ennast nende vene investeeringute eest kaitsta saaksin?Ma heameelega laenaks raha välja eestlastele,kuid mitte enam venelastele.

Täiesti nõus - mul on siiamaani olnud 4 punast: Mart, Iivo, Tarmo ja Ave … ilusad vene nimed, eks..

ma arvan, et sinusugustele ksenofoobikutele parem koht on siiski loomaaia puuris mitte OR's
aleks781
jarzzz
Mul 9 hapuks läinud investeeringust on 8 laenatud vene nimega isikutele.
Oma statistika põhjal võin samuti kinnitada, et nimede ja maksekäitumise vahel on seos. Kunagi tegin siia foorumisse ka vastavasisulise postituse. Seejärel sain portaali haldurilt hävitava vastuse koos süüdistusega rahvuste vahelise vaenu õhutamises. Vot nii.
maus
aleks781
Tundsid ennast puudutatuna ?
Sa võid oma nimede puhul küsida miks ei ole võimalik valida investeeinguid vaid vene nimedega isikutele. Tont!!
jarzzz
Jarzzz (ja Maus) kui see jama on siin kaine peaga kirjutatud, siis peaksite ehk internetivaba kuu võtma. Kuidas te üldse seda filtreerimist ette kujutate? Mul on peale slaavipäraste nimedega võlglaste veel paar juudipärast nime. Paneme juudifiltri ka? Ja kumba kategooriasse kuulub vene keelt rääkiv eestipärase nimega tegelane? Kas võlglaseks jäämist soodustab teie arvates venepärane nimi või vene keele rääkimine?
dave6
Jätaks sellised mõtetud teemapüstitused sellest foorumist välja.
Raika
Konkreetse portfelli pinnalt on raske üldistusi kogu portaalile teha.
Mõnele on sattunud palju üherahvuspärase taustaga võlglasi, teisele aga hoopis teiserahvuspõhiselisi (kui lähtuda üksnes nimest).
Sellest ka portaali õigus liialt emotsionaalset ja tervikpilti moonutavat kommentaari editeerida.
Pigem on üldise investeerimisprofiili määratlemisel probleemiks vähene infotaust konkreetse laenaja kohta. See teeb investeerimise pigem loteriiks, kuid portaali seisukohalt on tarvis üldistada, et hoida teataval määral laenukäivet. Peaasjalikult soovin, et laenajate taust on piisavalt usaldusväärne - s.o laenaja võimekus laen tagastada ka probleemide korral kahekordse (esialgse)laenuperioodi jooksul.
ipc
Olen siis siin 10 kuuga teeninud intresse 269.86, viiviseid 5.05.
Punaiseid laene on 277.65 ja kollaiseid 171.40
Mina siin küll tootlust ei näe. Enda meelest olen täielikus miinuses.
Otsustasin siia rohkem raha mitte investeerida.

Kas teil läheb paremini?
eviat
eviat
Olen siis siin 10 kuuga teeninud intresse 269.86, viiviseid 5.05.Punaiseid laene on 277.65 ja kollaiseid 171.40Mina siin küll tootlust ei näe. Enda meelest olen täielikus miinuses. Otsustasin siia rohkem raha mitte investeerida.Kas teil läheb paremini?

Läheb paremini - keskmine brutto aastatootlus väljaantud laenude põhiosa suhtes on ca 28%.
Oosmo
eviat
Kas teil läheb paremini?
Mitte oluliselt. Viimastel kuudel katab laekuv intress vaevu-vaevu punastest laenudest tekkiva kahjumi, s.h arvesse on võetud ka tulumaks ja hüvitis tagatisfondist.
maus
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť