• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
margsu
Huvitav oleks teada mis tegevusi OR edasi planeerib teha tegelastega kes ei ole kaks kuud maksnud ning on juba see nö viimne maksepäev ka möödas. Idee poolest peaks siis lepingu lõpetama? Kui nõue kohtusse läheb kas siis nõutakse võlglaselt välja kogu lepingu järgne intress ka?to 981652mis prossaga Sul IP portaalis raha liigub?

28-35 %
981652
normull!!! Peaks ka sinna juurde kandma sest siin ei liigu jah ennem raha kui need odavad rahad on välja laenatud. Seal krediidi võimekuse kontroll ka parem hetkel.
margsu
margsu
normull!!! Peaks ka sinna juurde kandma sest siin ei liigu jah ennem raha kui need odavad rahad on välja laenatud. Seal krediidi võimekuse kontroll ka parem hetkel.

Tegutsen nii siin kui seal pool aastat, laenulepinguid ja investeeritud raha on umbes sama - seal ei ole ühtegi pikaajalist võlgniku, siin on neid hullult.
981652
Jahh! IPs kahanevad tasapisi ka kolme aasta tagused kasvuraskuse võlgnevused. OR paraku võlgnevus kasvab.
Oosmo
Oosmo
Jahh! IPs kahanevad tasapisi ka kolme aasta tagused kasvuraskuse võlgnevused. OR paraku võlgnevus kasvab.
Üks põhjus OR kahjuks see,et peale kohtuniku haamri koputust siin keskkonnas intressid peatuvad.IP-s jooksevad intressid ja viivised edasi.Võlgnikul pole mingit huvi tagasi maksta,sest summad ei muutu.
eurok
eurok

Olen seni ORile nö truu olnud, kuid tuleb vist ka IPsse alustada investeerimist. Enne näis ORil olevat palju eeliseid kasutusmugavuses, kuid eelpool kõnelejate kommentaaride põhjal võiks riske hinnata IP kasuks.
sagrimees
sagrimees

Ma nii ei väidaks - senini ületab OR tootlus IP oma ja kasutusmugavuselt ning stabiilsuselt peakõrguselt. Kuid kuna suurim investeerimisrisk on portaali endaga (haldajaga) seotud risk, siis jaotaks juba seetõttu vahendid kahe portaali vahel.
Oosmo
hetkel ütleks et IP tootlus ikkagi parem sest siin ei lähe kuidagi enam 40% laene välja. Seal ei võeta Sinu teenitud intressilt enam andamit.
margsu
margsu

100% nõus kontrolli koha pealt. Olen foorumis korduvalt tähelepanu juhtinud laenajate absurdsele jaotumisele krediidigruppide vahel (valdav enamik kuulub kõrgeimasse gruppi). Esimesel korral sain portaali esindajalt võrdlemisi pealiskaudse ja üleoleva vastuse stiilis “meie probleemi ei näe”, järgmistel kordadel pole enam midagi vastatud.

Tundub, et omaraha kontrolli vaatab asju läbi roosade prillide, et investoritele asja ilusamalt näidata ja uut raha ligi meelitada. Mis on ka õnnestunud, kui vaba raha hulka vaadata.
LehmanBrothers
Mõtlesin, et kirjutan ka oma hapude laenude numbrid siia.
Statistika lehe andmetel on mul hapude laenude osakaal 6,6%, kokku on aktiivseid lepinguid hetkel 172

900 - 1000 7,7%
801-900 4,8%
701 - 800 11,5%
600 - 700 0%

Hämmastav on siinjuures esimese grupi nõnda suur hapude laenude osakaal, mis on minumeelest konkreetselt skoorimise viga, ja viimase grupi nõnda hea maksekäitumine.
Marmes
Suma pôžičky:
Doba trvania pôžičky:

Splátka:

Získajte ponuku za pár minút!

* Vzor ponuky

Prihlásiť