Tere, olen siin algaja. Alustasin 18.08 Mul on 93 investeerimis lepingut ja 13 völglast. Kas seda pole palju, umbes 15% Kuidas teistel investeerijatel on läinud, jagage muljeid. Tänan ette!
eviat
eviat
Tere, olen siin algaja. Alustasin 18.08 Mul on 93 investeerimis lepingut ja 13 völglast. Kas seda pole palju, umbes 15% Kuidas teistel investeerijatel on läinud, jagage muljeid. Tänan ette!
Olles umbes sama kaua siin(lepinguid kyll rohkem) võin öelda et esialgu paanikaks pole põhjust. Osad maksavad hiljem(palgapäeval vms). Portaal teeb head tööd meelde tuletamisega, jälgi lepingute memosid, kui see sind veidi rahustab. Vaata portaali yldist statistikat ja see ongi umbes täpselt see millega võid arvestada.
Ma olen hetkel olnud siis septembrist siin portaalis. Lepinguid vähe kuid kopsakad ja siiani võlglasi ei ole. Eks asi ongi selles et mida rohkem lepinguid seda suurem võlglaste protsent. Minu investeerimistaktika juures on muidugi oht et kui tekivad võlglased on summad suured.
margsu
Natuke lugemist: http://arileht.delfi.ee/news/uudised/alexela-krediidipetturid-tuleb-kohe-kohtusse-anda.d?id=67019026
Margsu, tegelikult on asjad siiski sedasi, et mida rohkem lepinguid seda väiksemad riskid ja väiksem on ka võlglaste protsent :)
Mida väiksem portfell seda suuremad riskid.
Raika
Margsu, tegelikult on asjad siiski sedasi, et mida rohkem lepinguid seda väiksemad riskid ja väiksem on ka võlglaste protsent :)
Mida väiksem portfell seda suuremad riskid.
Ma saan Sinu mõttest nii aru et mida väiksem on ühe lepingu väärtus seda vähem kaotad kui ta ei maksa. NÕUS!!! Mina ütlesin lihtsalt et mida rohkem on lepinguid seda suurem võimalus sattuda võlglase peale kuid minu puhul kui ma võlglase peale satun on kaotus suurem kui esimesel juhul :) PEACE!!!
margsu
Oodake, tuleb veel detsember - riigipühad, raha kulub kingitustele ja n. e. + on küttehooaeg - neid võlglasi tekib hästi juurde.
981652
Robbie Williamsi kontsert omas ka teatavat mõju maksekäitumisele.
drunkenstein
drunkenstein
Robbie Williamsi kontsert omas ka teatavat mõju maksekäitumisele.
…ja valimised ka :D
Huvitav, kas osad sellised laenud kus pole ühtegi tagasimakset võivad kvalifitseeruda ka pettuseks/kelmuseks? Tihti jääb tunne, et raha on laenatud pahatahtlikult ilma kavatsusetagi tagasi maksta.
procyonlotor
procyonlotor
Huvitav, kas osad sellised laenud kus pole ühtegi tagasimakset võivad kvalifitseeruda ka pettuseks/kelmuseks? Tihti jääb tunne, et raha on laenatud pahatahtlikult ilma kavatsusetagi tagasi maksta.
Jah, kindlasti. Olen uurinud võlglaste tausta sotsiaalvõrgustikes ja vähemalt ühel juhul on laenaja koheselt peale laenu võtmist Eestist lahkunud ning pole teinud ühtegi tagasimakset.