Küsimus on järgmine - sõbral oli investeeritud 20 eurot (2×10) ühte eesti laenusse, mis läks hapuks, ning täna ta sai tagatisfondist kompensatsiooni 2x6.66 eurot, ehk 66% summast. Ühtegi makset laenaja pole teinud.
Miks see protsent nii madal on?
Eurobrand
Miks see protsent nii madal on?
Portaal arvutab seda erinevate sisendite järgi jätkusuutlikust tagavalt ja see kõigub siin 60-80 vahel. Või mõtled et mis valemi järgi täpselt arvutatakse? Seda vastust siit ei saa.
timo99
timo99Selge, mulle tundub et mul endal kompenseeritakse pigem 78-79% tavaliselt, seega jäi see natuke arusaamatuks
Portaal arvutab seda erinevate sisendite järgi jätkusuutlikust tagavalt ja see kõigub siin 60-80 vahel. Või mõtled et mis valemi järgi täpselt arvutatakse? Seda vastust siit ei saa.
Samal ajahetkel on see ikka kõigile võrdne, viimasel ajal ongi protsent lihtsalt taas alla läinud.
timo99
Mul on tuimalt 50% kõikidel laenudel tagastusprotsent.Ehk need kes andsid laenu mitu aastat tagasi pole väärt saama suuremat protsenti?
jarzzz
Tore, et sinul üksi on see % 50. Õnneks kõikidel teistel jääb see vahemikku 60-80. Ka nendel, kes andsid laenu mitu aastat tagasi.
vivaldi