• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
arne,

Tänan!
profit
tere
olen värske kasutaja OM-s,ja plaan on investeerida.mitte…..
kuid teie dialoogi lugeda,kaldun arvama et peale investeerimist OM-sse.tekivad vaid problemid,pärast on TUMBA ikka see ks investeeris,laenaja.
kokkuvõttes ajad oma raha taga,ja kui ükskord kohtuveski selle supi ära on jahvatanud.
pole sellel rahal enam seda väärtust…????
winnedou
Õnneks on meil 1000 investorit, kes nii ei arva…
Omaraha.ee
arne
winnedou
tereolen värske kasutaja OM-s,ja plaan on investeerida.mitte…..kuid teie dialoogi lugeda,kaldun arvama et peale investeerimist OM-sse.tekivad vaid problemid,pärast on TUMBA ikka see ks investeeris,laenaja.kokkuvõttes ajad oma raha taga,ja kui ükskord kohtuveski selle supi ära on jahvatanud.pole sellel rahal enam seda väärtust…????

See pole üldsegi nii!! Mina olen siiani inveteeringuga netotootluses üle 10% plussis, mida võib teiste varaklassidega võrreldes väga heaks pidada.
Samas peab tagastuvate laenude tootlus katma võimalikud võlgnevused. See paraku ongi tegur, miks laenuintressid ei saa kuigi madalale minna.
Oosmo
Vb risustan nüüd pisut teemat, aga kui portaali juhtkond viitab pidevalt vajadusele intress madalamale lasta ja teenida pigem suurenenud laenajate hulgalt, kas ei oleks mitte mõistlik siis ka mahu pealt solidaarselt portaali vahendustasu vähendada?
Marmes
see on väga hea tähelepanek sest tõesti madalamate intresside puhul see 20% on natsa palju ehk. võtame näiteks kui mul nüüd läks välja laen 10 euri intressiga 22% minule siis kasu saan kolme aasta jooksul 3 euri. Lootuses et keegi kuidagi võlgu ei jää. Kui jääb siis langeb tootlus ka alla 10% aastas.
margsu
Marmes
…aga kui portaali juhtkond viitab pidevalt vajadusele intress madalamale lasta ja teenida pigem suurenenud laenajate hulgalt…

Ärge palun portaali nimel sõna võtke. Teeme seda vajadusel ise.

Portaali juhtkond ei viita pidevalt vajadusele intresse langetada. Soovituslikke intresse hoiame juba pikemat aega suhteliselt samal tasemel. Täna ei kipu soovituslikega enam sisse saamagi, mis tähendab, et reaalsed intressid on isegi madalamad. Seda küll õige veidi. Vaba raha suurenemisega lõigati ära need investorid, kelle soovid jäid 50-60% kanti. Need on nüüd kole vihased ja tõestavad üksteise võidu, et tootlus on vaat et miinuses. Enamus, kelle intressid on kogu aeg olnud nö mõistlikud, jätkavad samal lainel.

Protsent, muide, ongi üsna solidaarne parameeter. Intressi langedes väheneb ju ka meie tulu. Miks peaksime olema huvitatud enda tulu vähendamisest?

Suure tõenäosusega väljastame esmaspäeval ametliku teate uue lahenduse rakendamisest üle 90 päeva võlas lepingute kohta. Neid ootab ees sundmüük peale 90 päeva saabumist. Minimaalseks ostuhinnaks garanteerime 60%, kohe alguses saab see olema 65% kandis, jaanipäevaks loodame jõuda 70%-ni. Riputame üles uued üldtingimused, mida saab hakata kohe allkirjastama. Alates 1.märtsist vanad tingimused enam ei kehti. Uus süsteem rakendubki alates 1.märtsist 2014 sõlmitavatele lepingutele. Vanadele lepingutele kehtib vana süsteem ehk müümise võimalus.

Omaraha.ee
arne
Vabandan, kui panin Teile sõnu suhu. Isiklikult ei ole kunagi 50-60% tootlust taodelnud ja olen hetke tootlusega laiaslaastus täiesti rahul.
Marmes
Vabandust rumala küsimuse pärast, aga kust neid portaali soovituslikke intressimäärasid näha saab?
Barclay
Barclay
kust neid portaali soovituslikke intressimäärasid näha saab?

Investeerimiskonto seadistamise lehel, maksimaalse summa määramise lahtrite kõrval on link “Soovita”
stonecutter
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in