“…Kas on ikka mõtet ebareaalse numbri peale nii palju kisa-kära teha… ”
:) isiklikult ei käratsegi. Eks 100% ongi pigem ebareaalne - põhiline mõte on kokkuvõtteks tulu teenida, mitte 100% kapitali säilitada.
Madala intressi puhul pean silmas single digit figure.
Mõistan neid investoreid, kes muretsevad - väikese arvu lepingute korral võib juhtuda neile ebasoovitav tagajärg kuna tootlus kujuneb negatiivseks. Suure lepingute arvu juures peaks tulemus olema positiivne - tõsi tuleviku määramatus jääb(kehtib kõigile).
“Kui ei meeldi, mine mujale.”
See paradoks jääb kehtima Eestis, kui väiksel turul ja väikses keelekeskkonnas paratamatult.
ipc
:) isiklikult ei käratsegi. Eks 100% ongi pigem ebareaalne - põhiline mõte on kokkuvõtteks tulu teenida, mitte 100% kapitali säilitada.
Madala intressi puhul pean silmas single digit figure.
Mõistan neid investoreid, kes muretsevad - väikese arvu lepingute korral võib juhtuda neile ebasoovitav tagajärg kuna tootlus kujuneb negatiivseks. Suure lepingute arvu juures peaks tulemus olema positiivne - tõsi tuleviku määramatus jääb(kehtib kõigile).
“Kui ei meeldi, mine mujale.”
See paradoks jääb kehtima Eestis, kui väiksel turul ja väikses keelekeskkonnas paratamatult.
LehmanBrothers
Mulle tundub, et suhtlusstiili koha pealt on siin tegu lihtsalt põlvkondade konfliktiga. See klientide, sh ebamugavaid küsimusi esitavate klientide viisakas ja professionaalne kohtlemine on rohkem selline 2000-ndate teema. 90-ndate ärikoolkonna moto on “Kui ei meeldi, mine mujale.” (See tuleb alateadlikult ajastust, mil kaubad ja teenused olid defitsiit ning klient pidi pakkujale tänulik olema.)
Kah good point jah. Ma siiski üritaksin suunata mõtteid ka sellele (kuna meil on ka investorid erinevatest põlvkondadest ja neid on ka siia vaja), et klähvivatele või ebaviisakatele teemadele ei peagi vastama lihtsalt. Lihtsalt kurb on näha, et peaaegu igasse portaalipoolsesse postitusse on sisse lükatud paras ports küünilisust. 2x mõelda enne kui Sisesta nuppu vajutada, sest künism on õli tulle valamine. isePankuri Pärtel on siin heaks eeskujuks, seal sellist suhtlusprobleemi pole. Pigem suhelda vähem, aga asjalikus ja sõbralikus võtmes.
Kuna siin foorumis pole otsingut ja ma ei hakka uut teemat tegema, siis kuidas käib omarahas viiviste arvutamine ning milline on viivismäär?
kaups
kaups
…milline on viivismäär?
Viivise määr on võrdne intressi määraga. Kõik 100% investorile. Arvutatakse põhiosa võlalt.
Omaraha.ee
Kas oleks mul võimalik teada saada mis teoksil laenulepinguga S13243135 . Ilmselgelt see jutt mida laenaja räägib on suhteliselt emane jutt.
margsu
Suured tänud ja sain väga hea ning ammendava vastuse oma postkasti :)
margsu
Kas täiesti süüdimatutelt inimestelt on võimalus kasvõi pikema aja peale raha tagasi saada?
Asi rohkem põhimõttes kui tootlikkuses.
132691
Asi rohkem põhimõttes kui tootlikkuses.
132691Täiesti süüdimatutelt? Sa mõtled selliseid, kes on kohtu poolt süüdimatuks tunnistatud? Ilmselt mitte :D
Kas täiesti süüdimatutelt inimestelt on võimalus kasvõi pikema aja peale raha tagasi saada?Asi rohkem põhimõttes kui tootlikkuses.
olavi
Täiesti süüdimatutelt? Sa mõtled selliseid, kes on kohtu poolt süüdimatuks tunnistatud? Ilmselt mitte :D
Ma arvan, et ta peab silmas ikka neid, kes esimestki tagasimakset ei suvatse teha.