Riksu
… Arvandmed on reaalsed, nendega ei manipuleerita. Näha on, et süsteemi arendatakse mitte ei valmistuta müügiks. Uus hapude laenude lahendus meeldib meie kompaniile väga. Edu portaalile!!!
Sekundeerin ka Riksule.
Investeering S13224308. Inimene ei maksnud 90 päeva, investeering läks punaseks. Ja 3-4 päeva pärast maksis võlg kolme kuu eest ära.
Kliendi kiri. Tere! Vabandan väga, kuid kuna tervis vedas alt siis olin mõnda aega teovõimetu. Maksan lähipäevil kõik võlgnevused ära!
Suur tänu, et Teie automaatselt ei müünud inkassofirmale ja mul on nüüd lootus 100% oma rahast tagasi saada.
981652
Kliendi kiri. Tere! Vabandan väga, kuid kuna tervis vedas alt siis olin mõnda aega teovõimetu. Maksan lähipäevil kõik võlgnevused ära!
Suur tänu, et Teie automaatselt ei müünud inkassofirmale ja mul on nüüd lootus 100% oma rahast tagasi saada.
nüüd kui OR n avalikustanud skeemi kuidas käitutakse edaspidi punaste laenudega võib see isegi maksekäitumisele hästi mõjuda, kes ikka tahad ,et tema leping inkassole edasi müüakse.
viperxxl
981652
Investeering S13224308. Inimene ei maksnud 90 päeva, investeering läks punaseks. Ja 3-4 päeva pärast maksis võlg kolme kuu eest ära.Kliendi kiri. Tere! Vabandan väga, kuid kuna tervis vedas alt siis olin mõnda aega teovõimetu. Maksan lähipäevil kõik võlgnevused ära!Suur tänu, et Teie automaatselt ei müünud inkassofirmale ja mul on nüüd lootus 100% oma rahast tagasi saada.
Kindlasti leiaks analoogseid näiteid veelgi - ka mul on üks tegelane, kes jõudis vahepeal punaseks minna, aga võttis kokku ja maksis end kollaseks. Selliste näidetega vehkimine meenutab juttu, et mul on üks sõber 20 aastat purjus peaga autot juhtinud, aga ühtki õnnetust pole juhtunud - see võib ju õige olla, aga tendentsi see ei näita.
Adekvaatsem oleks vast tervikpildi (kõikide punaste statistiline) vaatamine, et kas laen, mis on korra punasesse jõudnud, tooks statistilielt ajapikku rohkem sisse, kui sundmüügist saadav ja seejärel reinvesteeritav kompensatsioon. Kuna mul endal on portfell ja tegutsemisajalugu väga väike, siis oleksin väga tänulik mõnele suuremale investorile, kes viitsiks ehk oma portfellis natuke tuhnida ja arvutada. Veel parem kui OR saaks mingi analoogse kalkulatsiooni välja tuua. Vastasel juhul see on ja jääb lihtsalt maailmavaate küsimuseks.
stonecutter
see oli mul ainukene punane, rohkem ei ole ühtegi
Ehk võiks müügiks minna peale seda kui laen paar kuud punane olnud?
karl
arneSiit siis kaks küsimust:
… OR ei teeni müüdavatelt lepingutelt üldse mitte midagi. …
… Mis puutub väljamakse ülemisse piiri, siis oleme hetkel üsna kindlal seisukohal, et isegi kui numbrid võimaldaksid, et maksaks me kunagi välja rohkem kui 80%. Seda selleks, et investorid ei kaotaks valvsust ega hakkaks oma ressursse suurte summade ja väikeste intressidega laiali jagama.
Omaraha.ee
1. Mis ajendab praegust süsteemi muutma? Tõenäoliselt laekub praegu ikkagi rohkem, kui tulevikus inkassofirmalt oodatav 33%. Vastasel korral poleks see uus skeem jätkusuutlik, kuna inkassofirma ei planeeri ju omale kahjumit. Seega ei mõista, mis takistab praeguse süsteemi korral tegemast tulevikus suuremaid tagasimakseid tagatisfondist.
2. Mis mõttes investorid ei kaotaks valvsust? Investor ju ei näe kellele raha läheb. Üksnes kasutajanime ja skoori järgi on raske mõistlikke otsuseid teha. Kõik muud hoovad on ju portaali käes. Seega kõik pankrotistuvad laenud on eelkõige portaalipoolne praak ebapiisava taustkontrolli tõttu.
p.9Muidugi oleks taustakontrolli võimalik paremini teha, aga teie öeldu on ka veidi ülekohtune. Laenud pankrotistuvad ju väga erinevatel põhjustel, nt. laenaja surm. Omarahalgi pole mingit kristallpalli, kust tulevikku saaks detailideni ette näha.
Seega kõik pankrotistuvad laenud on eelkõige portaalipoolne praak ebapiisava taustkontrolli tõttu.
Paljud siin kommenteerijad kipuvad kogu seda asja kommuuniks muutma. Ei maksa unustada, et OR on siiski kasumit taotlev äriühing kes ei pea meile iga oma käiku lahti seletama või muudatuste tegemiseks meie nõusolekut küsima. Kui kellelegi tundub, et ettevõttest tulenev risk on muutunud liiga suureks või usaldus kaob, siis võib ta alati ära minna.
Omaraha praak? Taoline investeerimistegevus sisaldab paraku alati riske. Olenemata skooringuvalemitest ja võlakäsitlusest. See on sisse kirjutatud. Sama loogikaga võib lugeda investori praagiks seda, et ta osa oma rahast sellisesse kohta paigutanud on või et ta ei ole endale selgeks teinud eraisikute krediteerimise põhitõdesid.
Raika
Omaraha praak? Taoline investeerimistegevus sisaldab paraku alati riske. Olenemata skooringuvalemitest ja võlakäsitlusest. See on sisse kirjutatud. Sama loogikaga võib lugeda investori praagiks seda, et ta osa oma rahast sellisesse kohta paigutanud on või et ta ei ole endale selgeks teinud eraisikute krediteerimise põhitõdesid.
p.9
p.9Miks ma ei üllatu sind jälle vingumas nähes??? Kui portaal ei meeldi, pane oma raha mujale!!!