mutaborJärelturg hapudele või korras lepingutele? 90+ puhul ei osta keegi neid 60-70%-ga.
Järelturg tundub oma mätta otsast vaadates parem lahendus.
Omaraha.ee
arne
Siinkohal julgeks portaalile soovitada klientide julgemat segmenteerimist. Klientidest, kelle nimi on Kulu&Kahjum, kes tagasi ei maksa ega vasta ka korduvatele kirjadele ja helistamistele, tasuks pigem eemale hoida, ka kohtute ja kohtutäiturite abiga. Hoidku jumal sellise lojaalsuse eest:)
Järelturu puhul pidasin silmas ikka kõiki lepinguid, muidugi.
Lihtsalt sundmyyk kui selline tundub minule isiklikult liiga jäik lahendus. Võibolla minul on aega oodata kasvõi aastaid kuni need punased lepingud saavad kohtutäiturite abil lahendatud, võibolla ma tahan väljuda kohe ja praegu. Sundmyyk ju ei jäta mulle valiku võimalust?
mutabor
Lihtsalt sundmyyk kui selline tundub minule isiklikult liiga jäik lahendus. Võibolla minul on aega oodata kasvõi aastaid kuni need punased lepingud saavad kohtutäiturite abil lahendatud, võibolla ma tahan väljuda kohe ja praegu. Sundmyyk ju ei jäta mulle valiku võimalust?
KassakasKui oskate öelda, kuidas terasid sõkaldest eraldada, saate varsti pururikkaks. Öelge esimesena meile… Kuidas saab vältida laenamist, kui “tagasi ei maksa ja kirjadele ei vasta”, vot ei saa aru.
Omaraha.ee
Idee on huvitav aga hääletaksin siiski investori otsustusvabaduse piiramise vastu siinkohal.
Veidi utreerides - võibolla maksta siis juba kõigile investoritele fikseeritud 10% aastas, milleks neile veel see üksikute lepingutega jamamine. :)
Kompromissina - kas õnnestuks rakendada sellist mudelit et iga investor saaks teha ühekordse valiku kumba mudelit ta eelistab ja tekiks sisuliselt 2 tagatisfondi? See muidugi tähendaks seda et üksikud laenud hakkavad üle kahe tagatisfondi fragmenteeruma ja Omaraha ei saa 90 päeva möödudes kogu laenu garanteeritult enda kätte.
krim
Veidi utreerides - võibolla maksta siis juba kõigile investoritele fikseeritud 10% aastas, milleks neile veel see üksikute lepingutega jamamine. :)
Kompromissina - kas õnnestuks rakendada sellist mudelit et iga investor saaks teha ühekordse valiku kumba mudelit ta eelistab ja tekiks sisuliselt 2 tagatisfondi? See muidugi tähendaks seda et üksikud laenud hakkavad üle kahe tagatisfondi fragmenteeruma ja Omaraha ei saa 90 päeva möödudes kogu laenu garanteeritult enda kätte.
Lisan siis veel ka omalt poolt, et pooldan praegust olukorda koos võimalusega viriseda pakutava 30% üle :)
Praegu võin valida kas müüa või oodata. Sundmüügi puhul valikut pole.
Raika
Praegu võin valida kas müüa või oodata. Sundmüügi puhul valikut pole.
Põhimõtteliselt mulle see süsteem istuks, OR eelis IP ees ongi süsteemi lihtsus. Statistika all võiks siis ka üleval olla üle 90 päeva punaste laenude maht, mis lihtsustaks portfelli tooluse arvutust.
theo12
Kas kuskilt on võimalik näha, palju mingis ajavahemikus, punastelt/kollastelt laenudelt viiviseid, intresse ja põhiosa on laekunud?
Investeeringute all seisuks lõppenud märkides ei näita mul millegipärast ühtegi punast ega kollast. See ei tohiks nagu päris tõsi olla sest ühe punase olen müünud ja vähemalt see võiks lõppenute alla liigituda?
dubow
Investeeringute all seisuks lõppenud märkides ei näita mul millegipärast ühtegi punast ega kollast. See ei tohiks nagu päris tõsi olla sest ühe punase olen müünud ja vähemalt see võiks lõppenute alla liigituda?
arneAga teie öelge palun mulle, millist potentsiaali näete te näiteks selles laenajas - S13224671? Palun lugege neid enda sisestatud memosid. Minul tekkis küll küsimus, et miks sellisega 90 päeva venitada, miks ei võiks sellised juba varem kohtutäituri kätte minna, millist lojaalsust te selliselt kliendilt ootate?
krimSee viimane ongi kõige suurem probleem. Soovitan siiski võrrelda praegust ja uut süsteemi selle nurga alt, et praegu on väljamakse 33, heal juhul ehk 40%, uue skeemiga 65-70%.
Idee on huvitav aga hääletaksin siiski investori otsustusvabaduse piiramise vastu…
Omaraha.ee