Vaikusest võin järeldada, et müüdud laenude statistika on salajane?
olavi
olavi
Vaikusest võin järeldada, et müüdud laenude statistika on salajane?
Tere.
Otse loomulikult ei ole see info avalik. Seda sai vist juba mainitud.
Omaraha.ee
Kuidas kajastuvad müüdud laenud portaali statistikas?
Ja siis soovitus kah. Teie konkurent, palju suurem ettevõte kui Omaraha, laenumaht kordades suurem, leiab, et võib vabalt oma klientidele laenude infot jagada. Regulaarselt jagatakse andmefaili, KÕIKIDE nii väljastatud kui ka väljastamata jäänud laenude kohta. Iga laenu kohta on 84! erinevat näitajat, mida igaüks saab analüüsida. Nothing to hide.
olavi
Ja siis soovitus kah. Teie konkurent, palju suurem ettevõte kui Omaraha, laenumaht kordades suurem, leiab, et võib vabalt oma klientidele laenude infot jagada. Regulaarselt jagatakse andmefaili, KÕIKIDE nii väljastatud kui ka väljastamata jäänud laenude kohta. Iga laenu kohta on 84! erinevat näitajat, mida igaüks saab analüüsida. Nothing to hide.
olavi
Kuidas kajastuvad müüdud laenud portaali statistikas?/quote]
Statistikas kajastuvad sundmüüdud laenud nii müügikahjumis, punastes, halbade laenude osakaalus kui tootluses. Seega igal pool kus vaja.
Kuidas teised portaalid midagi kajastavad, ei oska öelda. Selles, kas avalikult näidatakse ka maksegraafikuid, laekumisi ja kirjavahetust, nagu Teie soovisite, julgen kahelda. Statistikasse võiks ehk lisada uue rea kuu jooskul sundmüüdud laenude kohta, sealt näeks summa ära.
Omaraha.ee
arneOkei menetlusajalugu on ehk liiga palju tõesti, aga enne pankrotistumist laekunud summa (mille järgi saaks teada tegeliku kahjumi/kasumi), müügisumma, krediidiskoor jms, mis aitaksid minul kui investoril otsustada, kas selline sundmüük on mulle hea või mitte, seda tahaks väga näha. Omaraha arvab, et on hea, mina olen kahevahel, aga ei saa ebapiisavate andmete tõttu otsust langetada. Ja usun, et minusuguseid on veel palju. Need, kes on arvamusel, et sundmüük on halb otsus, neid saaks avalikustatud andmetega ümber veenda (juhul kui see ikka on hea otsus). Win/win situatsioon ju see andmete avaldamine?
olavi
“Teiesuguseid” on max kümme tuhandest ehk 1%. Nende ümberveenmine on lootusetu üritus.
Numbritest, mida küsite, pole võimalik midagi mõistlikku järeldada. 100 päevaga ajalugu ei teki. Analüüsida tuleb hoopis vanu lepinguid, kus on pikk ajalugu, mille alusel saab välja arvutada, kas 60% kohe on kasulikum kui ühest osast täiesti ilma jääda, teist osa oodata aastaid. Tänaseks müüdud laenud on kõik sellised, kus pole olnud ei laekumisi ega kontakti laenajaga. Selle teadmisega pole Teil paraku suurt midagi peale hakata.
Omaraha.ee
Kas siis mingit statistikat ei saa nende sundmüüdud laenude kohta? Kordan soovi, et portaal avaldaks sundmüüdud laenude:
1. lepingute arv
2. välja laenatud põhiosa
3. laekunud põhiosa
4. laekunud kokku
5. müügist investorile laekunud summa
Lisaks sooviks teada 01.03.2014 - 31.05.2014 sõlmitud lepingute arv (Kas seda portaali statistikasse ei võiks lisada?)
olavi
1. lepingute arv
2. välja laenatud põhiosa
3. laekunud põhiosa
4. laekunud kokku
5. müügist investorile laekunud summa
Lisaks sooviks teada 01.03.2014 - 31.05.2014 sõlmitud lepingute arv (Kas seda portaali statistikasse ei võiks lisada?)
Tehingud peaksid kajastuma reaalajas,kuid statistika,vähemalt minu leheküljel,näitab endiselt augustit.Peab see nii olema?
JEMaa
JEMaa
Tehingud peaksid kajastuma reaalajas,kuid statistika,vähemalt minu leheküljel,näitab endiselt augustit.Peab see nii olema?
Minul näitabilusti oktoobrit, nii isikliku kui ka portaali koha peal.