• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Marmes
Kas vanade laenude tagatisfondist makstavat hüvitist ei saaks kuidagi suurendada? Hetkel pole ikka mingit mõtet müüa, samas puudub ka kindlus, et see raha kunagi üldse laekuma hakkab.

Tere.
Kahjuks me ei saa seda kunstlikult suurendada. Paljud investorid on müünud need nõuded, kus maksmisest pole pika aja jooksul mingit märki või siis on lootus raha tagasi saada 4-5 aasta jooksul. Neid võlgu, kus vähegi mingid rahad liiguvad, pigem hoitakse.
Omaraha.ee
arne
Kas tagatisfondist makstav hüvitis on sama suur olenemata sellest, kas toimub automaatne müük või kui investor ise müüb?
Pankur
Kas on juba mingit statistikat automaatselt müüdud laenude kohta?
Kas ma mäletan õigesti, et automaatselt müüdud laenud saavad endale sinise märgi minu portfellis?
olavi
olavi
Kas on juba mingit statistikat automaatselt müüdud laenude kohta?Kas ma mäletan õigesti, et automaatselt müüdud laenud saavad endale sinise märgi minu portfellis?

Tere.
Nii automaatselt kui käsitsi müüdud laenud kannavad sinist märki.
Seni on müügid toimunud tasemel 64-65%. Mis statistikat veel soovite?
Omaraha.ee
arne
Kui ma ise proovin hetkel müüa, pakub süsteem mulle standardselt 27,5% hüvitist nagu ka paar nädalat tagasi. Kas see 64-65% käsitsi müüdud laenude puhul ei rakendu?
Pankur
Pankur
Kas see 64-65% käsitsi müüdud laenude puhul ei rakendu?

Muidugi mitte.
Omaraha.ee
arne
arne
Mis statistikat veel soovite?
Tore oleks täpne nimekiri müüdud laenudest, summad, protsendid, võimalikult palju infot. Menetlusajalugu? Väljastamiskuupäev + müügikuupäev? Eelnevalt laekunud maksed?
Kas müügisummast (tagatisfond+inkasso) tasutakse ka mingeid Omaraha trahve ja/või menetluskulusid?
Lihtsalt infoks, ei mingit pahatahtlikkust siin :D
olavi
olavi

Mingit pahatatlikkust me siin ei näegi, aga siiski - Te vist tegite nalja? Kas arvate tõesti, et avaldame kogu selle info foorumis? Teie isiklike lepingute kohta on kõik see ju kättesaadav.

Vastan ainult ühele küsimusele - müügisummast ei teeni OR sentigi. Menetluskulud, mis eelnevalt olid määratud, antakse üle inkassofirmale ja sinna nad jäävadki.

Omaraha.ee
arne
arne
Ei ma ei teinud nalja. Miks see info peaks salastatud olema? Välja arvatud kasutajanimi?
olavi
Kuidas kujuneb väljamakse keskmine 33% kanti?
Korrutasin portaali müügi pakkumised 7 suvalise laenu osas läbi ja on 27,5%.Võtsin aasta algusest kuni augustini.On ka vigu,kus tähtaja ületanud ja tagasimakseid mitte teinud laenu puhul näidatakse müügis osalist summat.Kuhu jääb ülejäänu?Samuti pole juttu viivistest ja intressidest,mis on vanade,näiteks üle aastaste võlgade osas oluline summa.
Portaali lubatavad protsendid on väga ebamäärased.Kui nüüdne sundmüük lubati esialgu 60,70 või 80% ja hiljem jäi kehtima 65%.siis laekumine oli siiski 64,5%
Raha asjades on usalduse küsimus oluline.
Siin avaldatud mõte sundmüügist ja võlglastega mitte tegelemisest vajakas portaali poolt sügavamat analüüsi ja selgitust.
JEMaa
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in