leopold
Mulle meeldiks kui ka investorile jagataks natuke infot tema investeeringute käekäigust. Kui pool aastat on võlgnikule saadetud ainult trahvikirju ja midagi muud ei ole toimunud siis ….Aga ju see on nii salajane tegevus, et investor ei tohigi sellest rohkem teada.
Kogu info on memos, lugege sealt. Oleme korduvalt maininud, et täiendavat infot me avalikult ei jaga ja kõikvõimalikesse väitlustesse teemal “miks nii, miks naa” ei lasku.
Omaraha.ee
Kas siis küsimusele, miks portaal ei täida Üldtingimustes sätestatud põhimõtet laenuleping erakorraliselt ülesöelda, juhul kui laenuvõtja viivitab tagasimaksetega üle kahe kuu, vastust ei saagi?
Minu küsimus on ikkagi see, et miks portaal viivitab lvahekohtu menetluse alustamisega terve aasta, kuigi võlgnikult ei tule selle aja jooksul mitte ühtegi makset ega isegi lubadust oma kohustusi täitma hakata?
p.9
Minu küsimus on ikkagi see, et miks portaal viivitab lvahekohtu menetluse alustamisega terve aasta, kuigi võlgnikult ei tule selle aja jooksul mitte ühtegi makset ega isegi lubadust oma kohustusi täitma hakata?
Kui seal memos oleks midagi mis näitaks selle laenajaga tegelemist siis ma ju seda kommentaari poleks kirjutanud!
Ehk siis: Laen võetud jaanuaris. Ühtegi tagasimakset pole tehtud. Ühtegi kontakti pole võlgnikuga saadud. Viimane trahvikiri saadetud juunis.
Mulle isiklikult tundub seda natuke vähe.
leopold
Ehk siis: Laen võetud jaanuaris. Ühtegi tagasimakset pole tehtud. Ühtegi kontakti pole võlgnikuga saadud. Viimane trahvikiri saadetud juunis.
Mulle isiklikult tundub seda natuke vähe.
Kordan juba ei tea mitmendat korda - võlamenetlus on meie pädevuses ja oma otsuseid me avalikult ei põhjenda ega kommenteeri.
Omaraha.ee
arne
Omaraha.ee
arne
Kordan juba ei tea mitmendat korda - võlamenetlus on meie pädevuses ja oma otsuseid me avalikult ei põhjenda ega kommenteeri.Omaraha.ee
Ülejärgmisest aastast reguleeritakse valdkond Eestis ära ja sätestatakse teenuseosutajatele usaldusväärsusnõuded ning eks siis Finantsinspektsioon sätestab ja teostab kontrolli selle üle, et mida tuleb avaldada ja mida mitte.
Kas ma olen asjast õigesti aru saanud, et pärast Vahekohtu otsust viivseid ja intresse enam ei lisandu? Või kui lisandub, siis kus nõude suurus kajastub ning kui tihti seda ümber arvutatakse?
olavi
olaviMina olen ka nii aru saanud, et peale Vahekohtu otsust lõpetatakse intresside ja viiviste arvestamine. Ehk siis see summa, mis selleks hetkeks on kogunenud, on lõplik ega suurene. Iseenesest on see äärmiselt harukordne ja laenajasõbralik lähenemine. I
Kas ma olen asjast õigesti aru saanud, et pärast Vahekohtu otsust viivseid ja intresse enam ei lisandu? Või kui lisandub, siis kus nõude suurus kajastub ning kui tihti seda ümber arvutatakse?
p.9Uuemate laenulepingute osas pole see enam oluline - need on nagunii ca 60%lise põhiosa jäägiga “jõuga” portaali haldajale müüdud. Ülejäänud võib ca 30% põhiosa jäägiga alati maha müüa.
lugedes foorumit,võttis igasuguse isu ära investeerida.Kõige esimesena peab raha+ intressid tagasi saama võlgnike käest just investeeria,tänu kellele kogu see omaraha punt teenib.Ja siis võtku alles oma leppetrahvid.Oli plaanis esialgu mingi 5000 eurot investeerida,aga ei äitäh.Pole mingit kindlustunnet,parem anda lühiajalist laenu kulla tagatisel.
marekvesi1973
Rõõm kuulda! Vaba raha hulk ongi liiga suureks kasvanud. Oleks loobujaid ainult rohkem.
vivaldi