• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
RahaFoorum
Siin sõltub ilmselt asi sellest ka, kui palju sul portaalis raha ja laene on. St, kui oled pidevalt välja laenanud, siis on suur tõenäosus, et nii mõnigi laenaja on sult juba varem laenanud ning teeb hetkel tagasimakseid alles ja portaal sinu poolt pakkumist ei tee.

Tead jama jutt!
Mul on läinud 2 korda samasse laenu(samale inimesele) 4 summat, yhe korra 3 summat ja 11(loe yksteist) korda yhele inimesele kaks laenu korraga. Loomulikult ei ole viga portaalis, vaid minu seadetes.

dubow

Mul ei ole punaiseid laene, ei saagi olla sest olen portaalis olnud täpselt 3 kuud.
eviat
eviat
Tead jama jutt!
Mul on läinud 2 korda samasse laenu(samale inimesele) 4 summat, yhe korra 3 summat ja 11(loe yksteist) korda yhele inimesele kaks laenu korraga. Loomulikult ei ole viga portaalis, vaid minu seadetes.

Ja seda ainult automaatsete laenupakkumiste kaudu ja erinevatesse laenudesse? St, sa ei ole manuaalselt pakkumisi teinud ja laenaja võttis näiteks ühel korral €1000 ja teisel korral €500 ja need investeeringud läksid neisse erinevatesse laenudesse?
RahaFoorum
eviat
Mul on läinud 2 korda samasse laenu(samale inimesele) 4 summat, yhe korra 3 summat ja 11(loe yksteist) korda yhele inimesele kaks laenu korraga
On Sul äkki ühele laenutüübile ja skoorile seadistatud mitu rida, erinevate tingimustega?
dubow
dubow

Nii ongi, kirjutasin, et asi on minu seadetes.
eviat
RahaFoorum

Ja seda ainult automaatsete laenupakkumiste kaudu ja erinevatesse laenudesse? St, sa ei ole manuaalselt pakkumisi teinud ja laenaja võttis näiteks ühel korral €1000 ja teisel korral €500 ja need investeeringud läksid neisse erinevatesse laenudesse?

Mul on köik automaatsed pakkumised. Raha on läinud yhte ja samasse laenu. Näiteks X kysis laenu 600€, minult läks 4x10€.
eviat
eviat
Mul on köik automaatsed pakkumised. Raha on läinud yhte ja samasse laenu. Näiteks X kysis laenu 600€, minult läks 4x10€.

No sellisel juhul ei olnud mu jutt kuidagi jama ja su kommentaar ei läinud teemasse. Milleks tekitada inimestes üleliigset segadust, kui isegi tead, et asi sinu seadistustes ja need summad läksid ühte laenu?

St, edaspidi, kui sama inimene laenu taotleb, siis süsteem sinu poolt pakkumist ei tee ja raha ei pruugi investeeritud saada. Täpselt nii, nagu ma ütlesin.
RahaFoorum
RahaFoorum

Sorry, ei arvanud, et tekitan segadust!
eviat
Kas keegi on vaadanud oma portfelli kohta võlglaste statistikat a la

Skoor >900 >800 >700 >600
kuni 3 k X% X% X% X%
6 k X% X% X% X%
12 k X% X% X% X%
24 k X% X% X% X%
36 k X% X% X% X%

Miks ma küsin?
Vaatasin foorumi osalejate kommentaare ja portaali statistikat. Portaali kohaselt oli halvimas skoori klassis 601-700 OKT seisuga ca 7-8% üle 90p läinud laene (kogu selle skoori laenude mahust).
Foorumil inimesed kirjutavad, et nende tõsiste võlglaste osakaal on 13-16%.

Seega mul on tunne et sättin oma intressid suhteliselt pimesi. Ühtegi võlglast seni pole.

Loodan, et keegi viitsib infot jagada.
aleks781
Portaali statistikast ei saa erilisi järeldusi teha, sest see on väärastunud. See seisneb näiteks järgnevates asjaoludes:
- hapude laenude protsent arvutatakse jagades hapude laenude jääk kogu väljastatud laenude jäägiga
- laene väljastatakse iga kuu järjest rohkem
- arvutus sisaldab laene, mis teoorias ei saagi veel hapud olla (väljastamisest kulunud alla 90 päeva)

Kui saaks vaadata eraldi laene, mis on väljastatud nt. aastal 2012 või varem, saaks juba veidi parema orientiiri selle kohta kuidas erinevad laenuperioodid ja -skoorid ajas käituvad.
procyonlotor
Täitsa lõpp selle kuuga :D selline tunne nagu eestlased oleksid pankrotti läinud. Tahaks kohe väga näha kas Jaanuari alguses kõi võlad tasutakse või mis nendest saab. Hetkel mul siis võlglasi 4tk ja kõik sellised kes pidid oma esimese makse tegema. Huvitav kas OR selliste tegelaste puhul ka siis tulevikus krediidi riski suuremaks hindab? vanade maksjate juures ma väga ei karda seda et võlgu jäädaks. Aga kurb on vaadata küll et 60% eelmises kuus välja antud laenudest on minemas kollasesse.
margsu
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in