• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
dubow
Suurema % välja laenates sattud ka suuremate ja pikemate laenulepingute otsa, mida ongi raskem tagasi maksta.

Kas vöib kysida millise %-ga sina laene annad?
eviat
eviat

Minu investeerimise intressigraafik on alljärgnev

Skoor >900 >800 >700 >600
kuni 3 kuud 34% 37% 40% 45%
6 kuud 35% 38% 44% 57%
12 kuud 36% 40% 50% 59%
24 kuud 42% 44% 50% 59%
36 kuud 50% 54% 55% 58%
PS Praegustes oludes tundub see veidi kõrge olevat ja turutaasakaalu tabamiseks alandan seda tasapisi.
Seejuures annan suurema riskisusega ja pikematesse laenudesse riskide maandamiseks väiksemaid summasid.
Bruto reaaltootlus on üle 9,7% (IP's ca 6%), võlgnevuse % on ca 16% investeeritud vahenditest, lepinguid on 555, millest 52 lepingut on “punases”. Investeeritud vahendite maht ca 5600 eur.
Siiani tulemustega rahul.

Oosmo
Mina nii julgelt protsenti ei küsi kuid pigem investeerin pikematesse laenudesse. Aga oskad Sa öelda milliste laenude juures rohkem probleeme. Kas pikemate või lühilaenude juures.
margsu
Oosmo
Suured tänud sulle. Nyyd tekib kysimus, kui tihti sul sellise %-ga laenud välja lähevad?
eviat
Miul on portfelli seaded järgmised

600 700 800 900
24 kuud 50% 50% 45% 45%
36 kuud 55% 50% 50% 45%

Raha siiani seisnud paar päeva mitte kauem. Samas selliste protsentidega nagu oosmo pakub on kindlalt minekut kuid iseasi kui suured sellised laenud lõppkokkuvõttes on. Mida suurem protsent seda väiksem peaks olema üldine laenu summa et saaks eeldada korrektset tagasimakset.
margsu
margsu
Samas vaatasin ka oma laene ning enamus inimesi on laenanud kuni 1000 euri kokku sellise protsendiga.
600-700 skooriga vist ei anta taotlejale limiiti üle tuhande, kui sedagi.
Enda laenuprotsendid on 27-59'ni. 1-2 laenu läheb päevas välja, kiiret pole.
dubow
Mina kyll ei möista, mis valemiga te laenud endale saate???
Minul on:
12kuud
900 800
34 33
32 32

Viimane laen läks 27.09 ja nyyd, kui lasin alla 30% peale, hakkasid minema.
eviat
eviat
Mina kyll ei möista, mis valemiga te laenud endale saate???… kui lasin alla 30% peale, hakkasid minema.
Ei lähe ka mul lühikesed laenud üle 30%, pikemates saad märksa kõrgemat intressi ja riski.

Oosmo
võlgnevuse % on ca 16% investeeritud vahenditest
Kas see on ainult punased või koos kollastega?
dubow
Siin sõltub ilmselt asi sellest ka, kui palju sul portaalis raha ja laene on. St, kui oled pidevalt välja laenanud, siis on suur tõenäosus, et nii mõnigi laenaja on sult juba varem laenanud ning teeb hetkel tagasimakseid alles ja portaal sinu poolt pakkumist ei tee.
RahaFoorum
dubow
Need on ainult punased
Oosmo
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in