• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
ards
Mis %-ga siis kinnisvara tagatisel laenu siin antakse? Mul oleks laenusoov ca 20 000 ja 2-ks aastaks, aga intressi ülempiiri paneb paika Kehtna HLÜ, kust ma saaksin laenu. Laenukulude piir oleks siis umbes 12% aastas.
Aus vastus on, et praegusel hetkel on 20'000 12%-ga saamiseks vähe lootust.
Omaraha.ee
arne
Laenajaid on vähe, sest laenu võtjad ei tea omaraha.ee st midagi. Peaks rohkem reklaami tegema, siis tuleks juurde ka laenajaid.
Interneti ja tv reklaami oleks vaja,
Tigeisa
Tigeisa
Laenajaid on vähe, sest laenu võtjad ei tea omaraha.ee st midagi.
Reedel tegid konto ja pühapäevaks on juba selge, mis kõik teistmoodi peaks olema.
Ei tea, kas raha ka kontole jõudis?
See, et jaanuaris pool milli välja laenati, ei puhu muidugi pilli…
dubow
arne
Kas probleem ainult intressides, või loeb ka laenusumma suurus?.
Ma võin ju võtta osaliselt Kehtna HLÜ-st ja osaliselt teilt.
HLÜ-le on ühe põllukinnistu hüpoteek juba olemas.
Tagatiseks saaksin pakkuda ühe 4 toalise korteri, 52km Tallinnast
2 olemasolevat metsatükki, kokku ca 5ha
ja 2 laenu eest ostetavat metsatükki kokki ca 10ha.
Viimastega on nii, et ma pole kindel protseduurides, aga loodetavasti peaks saama ka läbi notari deposiidi.
Tegu siis vaba riigimaa oksjonil võidetud metsatükkidega, ostuhinnaks ca 28 000eur.
8 tuh, saan ise kokku, 20tuh arvestasin laenuga.
Laenu sooviksin 2-ks aastaks, aga maksaksin tagasi tõenäoliselt varem.
Kui varasema tagasimakse soovi pole, siis võin laenukoormuse vähendamiset alustada HLÜ laenu tagastamisega.
Isepankurist ma 5a tagasi isegi sain selle 12%, tõsi siis oli summa vist mingi 3600eur ja ka vist kogu summat ei tulnud täis, aga suuremjagu tuli ja ma sain tolle investeeringu tehtud.
Kas on siin mõtet proovida?

ards
ards
Viige registreerumine lõpuni, siis selgub Teie skoor, oskame ehk rohkem nõu anda.
Jätkame suhtlust postkasti kaudu.
Omaraha.ee
arne
Küsimus investoritele: kas ka teistel koguneb vaba raha kontole ja eriti välja minna ei taha? Kas viga on minu seadistuses või lihtsalt inimestel tulumaksu tagastuse raha liiga palju:)
viperxxl
viperxxl
Küsimus investoritele: kas ka teistel koguneb vaba raha kontole ja eriti välja minna ei taha? Kas viga on minu seadistuses või lihtsalt inimestel tulumaksu tagastuse raha liiga palju:)
Teie puhul on probleemiks see, et intressid on liiga kõrged.
vlk494
vlk494
Minu intressid on üsna sarnased soovituslikule, mõnes grupis 1-2% rohkem teises vähem. Kahes alumises grupis on tõesti kõrged sest sinna ma pigem laenu ei anna.
Minu küsimus oli pigem see ,et kas rahval on ajutiselt rohkem raha ja laenu väga ei võeta või ei liigu raha välja ainult minu kontolt.
viperxxl
viperxxl
Minu intressid on üsna sarnased soovituslikule, mõnes grupis 1-2% rohkem teises vähem.
Soovituslikega ei kipugi sisse pääsema.
Igast kehvemast päevast ei saa kohe kaugeleuletuvaid järeldusi teha. Novembrist saadik on tempo olnud väga hea, üle 100'000 nädalas. Viimasel kahel nädalal tõesti veidi vähem, umbes 70'000, kuid üks neist oli vabariigi aastapäeva nädal ja teine kuuvahetus. Kui käimasolev nädal tuleb jälla üle 100'000, on kõik hästi.
Omaraha.ee
arne
viperxxl
Kas viga on minu seadistuses või lihtsalt inimestel …

Äkki oleks Omaraha'l võimalik leida lahendus sellele probleemile. Investor ei tea kunagi, kas väljaminevate laenude nappuses on süüdi seadistused või lihtsalt laenajate vähesus.
ainsus
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in