• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Palju vaba raha aga vähe investeeringuid? Või mulle ainult tundub nii?
Raika
Midagi oleks nagu muutunud, muidu on paari päeva jooksul laen välja läinud (väiksed summad), kuid nüüd muutsin vaid maksimaalset osalust laenu kohta suuremaks ja pole üle nädala ühtegi tehingut toimunud.
Kas süsteemis on mingi muutus toimunud või läheb automaatinvestor iseenesest peale seadete muutmist “järjekora lõppu”?
mt1
mt1
Midagi oleks nagu muutunud…
Mingit järjekorra lõppu ega algust pole olemas. Laenu pääseb eranditult ainult intresside ja boonuste alusel. Kuu vahetustel on alati olnud väiksemad müügid. Kannatage veidi, jõulud on tulemas, reklaam läks juba peale.
Omaraha.ee
arne
Jõulud juba üpris lähedal, aga portaali statistika järgi läheb üpris visalt. Novembris 420k, Detsember peaks tulema parem, aga 11 päevaga läinud välja ainult 126k. Suurem möll siis loodetavasti vahetult enne jõule?
LehmanBrothers
Loodetavasti on tegu vaikusega enne tormi mitte tormiga enne vaikust. Aga tõepoolest, investeeringuid ei ole ja raha muudkui koguneb ja koguneb.
Raika
Küsimus vastas ennast ise, kui järgmise kahe päevaga välja läinud ligi 50k - vast oli ikka vaikus enne tormi :)
traktor
Minul kadusid laenajad millegi pärast siis,kui saatsin maili omarahale ja küsisin,kuidas saan oma raha tagasi.peale seda on täielik vaikus!
hildegard1
hildegard1
Minul kadusid laenajad millegi pärast siis,kui saatsin maili omarahale ja küsisin,kuidas saan oma raha tagasi.peale seda on täielik vaikus!
Teie Eesti inveteerimiskonto on tühi, kogu raha seisab virtuaalkontol. Lisaks sellele on seaded juba pool aastat aegunud.
Slovakkiasse olete teinud kolm identset seadet ning tõstnud kontole 30€ ja seal lähebki Teil igati hästi. Üks mees võttis ühekuise laenu ja sai Teilt 3x10€. Maksis kenasti tagasi ja võttis kohe uue ning ennäe imet, Teilt jälle 3x10€. See Teil seal ju päris hea partner…
Omaraha.ee
arne
:D
LehmanBrothers
Mis %-ga siis kinnisvara tagatisel laenu siin antakse? Mul oleks laenusoov ca 20 000 ja 2-ks aastaks, aga intressi ülempiiri paneb paika Kehtna HLÜ, kust ma saaksin laenu. Laenukulude piir oleks siis umbes 12% aastas.
ards
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in