• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
tegelikult, see muidugi minu subjektiivne arvamus, arvan et esimese grupi kehv seis tähendab seda et seal palju noori kes alles esimesi laene teevad ja viimases vanad inimesed kes on jamadest välja tulnud ja ei taha sinna enam sattuda. Olen isegi see nö vana kala kes välja rabelenud :D
margsu
Marmes
kokku on aktiivseid lepinguid hetkel 172
Kui sul on lepinguid kokku kõigest 172 siis seda on liiga vähe, et selle põhjal eri skoorigruppe omavahel võrrelda - juhuse osa on lihtsalt liiga suur.
procyonlotor
Kas selle asemel, et foorumis igaüks oma statistikat jagab, ei võiks portaal pakkuda allalaadimiseks kõikide investorite kõikide lepingute andmeid (ilma kasutajanimedeta, ainult kuupäevad ja numbrid). Siis saaks igaüks ise teha täpselt sellist statistikat, nagu tarvilikuks peab. Foorumis jagatud üksikutest infokildudest terviklikku pilti kokku panna on keeruline ning portaali olemasolev koondstatistika on siiski kaunis piiratud võimalustega.
mikado
mikado
Kas selle asemel, et foorumis igaüks oma statistikat jagab, ei võiks portaal pakkuda allalaadimiseks kõikide investorite kõikide lepingute andmeid (ilma kasutajanimedeta, ainult kuupäevad ja numbrid). Siis saaks igaüks ise teha täpselt sellist statistikat, nagu tarvilikuks peab. Foorumis jagatud üksikutest infokildudest terviklikku pilti kokku panna on keeruline ning portaali olemasolev koondstatistika on siiski kaunis piiratud võimalustega.

See on väärt mõte ja taskuks kindlasti portaali poolt kaalumist!
veigo18
procyonlotor

Valim ei ole jah teab mis suur, aga midagi te siiski näitab. Tegemist on aktiivsete lepingutaga, mitte lepingute koguarvuga.
Marmes
Marmes
Valim ei ole jah teab mis suur, aga midagi te siiski näitab. Tegemist on aktiivsete lepingutaga, mitte lepingute koguarvuga.

Mina arvutaks viivises olevaid laene pigem kõikide investeeringute summalt, mitte ainult aktiivsetelt. Viimasel juhul läheneks viivises/pankrotis olevate laenude osakaal ajas sajale protsendile, mis ei räägi portfelli kvaliteedi kohta mitte vähematki.
procyonlotor
Viivises olevate laenude protsent on võetud statistika lehelt.
Marmes
procyonlotor

172 juhust jagatud nelja skoorigu grupiga juba annab võimaluse teha järeldusi normaaljaotuse järgi igas skooringu grupis. Studenti puhul saab ka vähemagagi hakkama.

Samas, mina kasutaks pigem Poissoni, et hinnata teatud sündmuste tekkimist aja jooksul.

Sõnaga võimalusi on palju.
aleks781
Tegutsen novembrist 2013.

236 laenu oli välja antud seisuga 31 märts
901-1000 - 138 lepingut - võlas 3,6%
801-900 - 84 lepingut - võlas 13,1%, defaultis 2,3%
701-800 - 14 lepingut - võlas 0%
aleks781
aleks781
Tegutsen novembrist 2013.236 laenu oli välja antud seisuga 31 märts901-1000 - 138 lepingut - võlas 3,6%801-900 - 84 lepingut - võlas 13,1%, defaultis 2,3%701-800 - 14 lepingut - võlas 0%

Tänud Sulle, mul nii hästi ei lähe, proovin mönipäev kokkuvötte teha.
eviat
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in