• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mina eeldasin 80%, sest OR on varem kinnitanud, et raha on piisavalt (ja võiks ka 100% maksta) kuid piirdutakse 80% maksmisega.
Kui sulamisega muret pole, siis ei mõista, miks nüüd vähem makstakse.
karl
Läks mulgi üks 77% peal müüki. Pole ka midagi imestada, tagatisfondis on järel vaid veidi üle 71k.
olavi
Läks ma mul 77% pealt, mis on asjaolusid arvestades positiivne märk - igatahes eelistan madalamat väljamakset, kui see aitab tagada jätkusuutlikku tagatisfondi.
traktor
Lisaks eelistaks infot, et mis toimub. Kas viimasel ajal läheb rohkem laene hapuks, et fond kahaneb? Eesti ja Slovakkia fondid pidid olema eraldi, aga hetkel näib, nagu viimane tiriks esimest tühjaks. Hea oleks neid summasid näha eraldi, on seda ka varem küsitud.
Pole mu soov iriseda vaid pigem soov portaali raha juurde panna, aga hetkel väike kõhklus sees.
karl
karl
Lisaks eelistaks infot, et mis toimub. Kas viimasel ajal läheb rohkem laene hapuks, et fond kahaneb? Eesti ja Slovakkia fondid pidid olema eraldi, aga hetkel näib, nagu viimane tiriks esimest tühjaks. Hea oleks neid summasid näha eraldi, on seda ka varem küsitud.Pole mu soov iriseda vaid pigem soov portaali raha juurde panna, aga hetkel väike kõhklus sees.

+1
Paneks ka rohkem raha sisse…
freedo
Slovakkia laenud on investorile kahjulikud,tagatisfondile hukatuslikud- jääb üle ainult küsida,milleks sellisel kursil jätkata?
JEMaa
Mis probleem selle tagatisfondiga on, OR teatad juba alguses et vahemik saab olema 60-80%, ja 80% on ideaalvariant. Hetkel siis tagastamine ideaalilähedane.

Minu jaoks on pobleem madalad maksimaalsed intressid. Olen arvestanud, et tasuvus arvestades riski algab ca 40% brutointressist. Ka laenusumma on tõusnud 10000 peale, mis teeb tagasimaksed laenajale suureks. Laenuperiood on vähenenud 5a peale. Praegu ideaalses keskkonnas tuleb iga päev uusi investoreid peale, aga mis saab siis kui majanduses läheb kehvasti.
timo
JEMaa
Slovakkia laenud on investorile kahjulikud, tagatisfondile hukatuslikud- jääb üle ainult küsida, milleks sellisel kursil jätkata?
SK laenude tootlus kõigub 20% kandis. Kui see on Teile kahjulik, ärge sinna raha suunake. SK tagatisfond ei puutu Eesti omasse. Tagatisfondid on lahus.
Omaraha.ee
arne
timo
Minu jaoks on pobleem madalad maksimaalsed intressid. Olen arvestanud, et tasuvus arvestades riski algab ca 40% brutointressist.
Max intresse ei ole plaanis tõsta. Täna ei saa me kahjuks max intresse laenu pikkuste ja skooride kaupa reguleerida, kuid selline rakendus on laual. Siis on plaanis pikemate laenude intresse veelgi vähendada. Tänane piirang 35% ei piira sisuliselt midagi. Kui, siis mõnd üksikut 40% meest, keda on suurusjärgus 0,1%.
Omaraha.ee
arne
Täna 76,64%.

RE: Timo

Seni, kuni tagatisfondis on piisavalt raha, et välja maksta 60%, on kõik ok, aga kui sealt raha otsa peaks saama, siis kas tõuseb oluliselt portaali risk või langeb tootlus. Kui tagatisfondi väljamaksed ja maht viitavad muutustele negatiivses suunas, siis on ju mõistlik sellel teemal arutleda? Arne kinnitus, et kõik on korras, ei maksa midagi seni, kuni keegi ei oska seletada, mida see “korras” tähendab.
Tegelikult ei ole ju keegi mures mitte hetkeolukorra pärast, vaid hoopis negatiivse trendi tõttu.
olavi
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in