• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Bondora saatis just kirja, kus midagi ei ole kirjas tarka, aga mina loen välja, et neid zombi laene saab hakata portfellist välja müüma Go and Growsse, ehk Bondora teeb omalt poolt nendele laenudele pakkumise. Riliis saab olema 14. september. Olen lausa põnevil võiks öelda, et mis % põhiosa jäägilt pakutakse.
KaarelV
KaarelV
Bondora saatis just kirja, kus midagi ei ole kirjas tarka, aga mina loen välja, et neid zombi laene saab hakata portfellist välja müüma Go and Growsse, ehk Bondora teeb omalt poolt nendele laenudele pakkumise. Riliis saab olema 14. september. Olen lausa põnevil võiks öelda, et mis % põhiosa jäägilt pakutakse.

Loodame, et võtavad omale kahjumi sisse. Lõppkokkuvõttes nende bläkk, et automaatinvestor “mõõduka” profiili juures kõik raha HR-i pani ja seega hetkel peale 5 aastat tühja tiksumist on sama hooga 10 veel minna, et põhisummagi tagasi saaks.
profit
See on küll ilmselt asjatu lootus, et Bondora mingisugust kahjumit enda kanda võtab. Senimaani on praktika näidanud, et kogu kahju ja kõik riskid jäävad investori kanda. Ma arvan, et niipalju kui hapudest laenudest üldse tagasi tuleb, on investor viimane kes midagi saab. Üsnagi tõenäoliselt lisaks sellele, et kogu võlahaldusega seotud kulud on investori kanda võtab Bondora ka oma saamatajäänud teenustasud, trahvid jms. Mõni aeg tagasi vaatasin lihtsalt huvi pärast nende pakkumist, minu portfellist kõlbas müügiks vaid pisike osa, täpsemalt ei uurinud, aga ilmselt ainult toimivad laenud. Ei usu, et midagi muutunud on. Bondora kõk tooted on üles ehitatud nii, et risk ja kahjum on investori mure. Nurisemiseks pole põhjust, lepingute järgi on kõik OK. Lihtsalt tasub eemale hoida kõigest mida nad pakuvad. Olemasolev portfell las tiksub või müüa poolmuidu maha. Kõik raha välja kanda. Nii on ilmselt kõige parem.
contra
Kas eestis on mõni keskkond, kus aetakse targemat P2P lanamise juttu ka? LHV foorumis oli vahepeal mingi teema, aga seal midagi väga tarka ei kajastatud.
KaarelV
Otsi facebookis Finantsvabaduse gruppi, seal on vahest huvitavad teemad küll
Eurobrand
HannesR
Kui kellegil on huvi enda positsiooni suurelt kasvatada EUR 100K-114K võrra siis mul on endal portfellijääki alles, millest sooviks vabaneda. Portfelli enamuse moodustab 3-5.a Eesti laenuosalused, mis on parema intressiga kui tänastes tingimustes saada.Siin pole küll järelturgu kuid kui me mõlemad 1% tehingu summast portaalile vahendustasu pakume ehk siis kokku EUR 2000+ vahendustasuks siis ma usun, et nad oleksid nõus portfelli ümbertõstmist kaaluma kui see tehniliselt vähegi võimalik on. Kui on tõsine huviline olemas siis jäta enda email/skype.

Oleksin huviline. Võta ühendust mendfred@gmail.com või skype: mendfr
Saan aidata portaaliga läbirääkimisel.
mend
Kuidas teil need intressid märgitud on investeerimiskontol, et raha välja läheks?
Mul praegu koguintress märgitud 24%, aga pikka aega vaikus juba. Enne läks pidevalt selle intressiga välja. On soovitusi?
442235
442235
Kuidas teil need intressid märgitud on investeerimiskontol, et raha välja läheks? Mul praegu koguintress märgitud 24%, aga pikka aega vaikus juba. Enne läks pidevalt selle intressiga välja. On soovitusi?

2 varianti, oota või langeta intressi.
brunn
Mis kogemused siinsetel tegutsejatel ka on? Et mis intressiga teil praegu välja lähevad? :)
442235
Soovituslike intressidega ei lähe hetkel üldse välja, intresse langetada samas ka nagu ei tahaks.
profit
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in