• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Täna on ikka korralikult raha välja läinud, võrreldes vahepealse vaikeluga.
Barclay
Mingi muutus tõesti toimus.
Marmes
Muutus küll,ainult vastupidises suunas ja seda kordades
JEMaa
Kas raha on jälle seisma jäänud?
Mul viimane raha läks välja 3.august ja enne seda suhteliselt stabiilselt ikka tilkus välja.
DEEM0N
DEEM0N
Kas raha on jälle seisma jäänud?Mul viimane raha läks välja 3.august ja enne seda suhteliselt stabiilselt ikka tilkus välja.
Mul oli sama jama. lasin iga aasta settingul 1% võrra alla ja nüüd jälle läheb, :) päikest
Tramex
Juuli algus oli hõre, siis jälle läks midagi välja. Ja nüüd on jälle jah tühjus. Viimase nädalaga on 4 laenu välja läinud.
Egas midagi, tõin intresse allapoole, kuigi need polnud ka enne teab mis kõrged. Ja tegin Soome seadistused ära.
peeter82
peeter82
Juuli algus oli hõre, siis jälle läks midagi välja. Ja nüüd on jälle jah tühjus. Viimase nädalaga on 4 laenu välja läinud. Egas midagi, tõin intresse allapoole, kuigi need polnud ka enne teab mis kõrged. Ja tegin Soome seadistused ära.
Proovisin ka Soome ära.Seitsmest laenust on ainult üks teinud tagasimakse .Ülejäänud kuus on võlas.
eurok
eurok
Proovisin ka Soome ära.Seitsmest laenust on ainult üks teinud tagasimakse .Ülejäänud kuus on võlas.

Tegin ka väikese katse Soomega ja mul on 4st 4 võlas hetkel.
Vahepeal avastasin ka arvatava põhjuse miks laenud välja ei läinud. Nad on lõpuks omal “soovitused” ära muutnud ja uued olid mitu protsenti minu profiilidest madalamad.
DEEM0N
Kus näeb neid Omaraha soovituslikke intresse?
Pardipoiss
Pardipoiss
Kus näeb neid Omaraha soovituslikke intresse?
Kui oma investeerimistingimusi lood või muudad, on nupp “soovita” vms.
lukasven
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in