• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Minul läheb pea iga päev midagi välja. Intressid muidugi väiksemad kui 40%.
karl
Vaba raha on palju, mis arusaadavalt tekitab surve intressidele. Lisaks investeerimiskotodel olevale summale, mida me avalikult näitame, seisab hulk raha ka virtuaalkontodel. Oleme vähendanud maksimaalseid summasid, mis laseb laenudesse suurema arvu investoreid. Seega soovitame esialgu intresse mitte vähendada.
Omaraha.ee
arne
Tõenäoliselt on hetkel vaba raha hulk jah liiga suur. Minul jäi sel aastal tavapärane jaanimöll ära igaljuhul millegipärast. Varasematel aastatel on jaanid ja jõulud olnud see aeg kui kannatab pm piiramatult raha sisse pumbata.
Marmes
arne
Oleme vähendanud maksimaalseid summasid, mis laseb laenudesse suurema arvu investoreid. Seega soovitame esialgu intresse mitte vähendada.Omaraha.ee

Isegi oma intresse vähendades ikka praktiliselt midagi ei liigu. Ehk see maksimaalne summa on endiselt liiga suur? Kui suur see üldse on, sest ta mul reeglit teha mingi absurdse numbriga nagu 100000€ ka ei keelanud ega mingit linnukest või hoiatust juurde ei pannud, et nii palju ikka ei saa…
DEEM0N
DEEM0N
Teie max summat ei näe. Me ise reguleerime seda vastavalt nõudmise ja pakkumise vahekorrale. Igal skooril ja igal laenu pikkusel on see erinev.
Omaraha.ee
arne
Miski ilmselt muutunud jah, viimane laen läks välja 6. juunil, enne seda raha pikaks seisma ei jäänud. Võib ju proovida madalamat intressi, aga rahauputuse puhul see ei aita.
mt1
901+ skooridesse pikemad laenud lähevad küll välja, üsna iga päev mõni vähemalt
Tramex
Mis intressiga?
Jummybear
Jummybear
Mis intressiga?
seal 30% kandis
Tramex
Mul tundub, et vaba raha hulk on lihtsalt meeletult kasvanud, investeerimistingimuste all näiteks 5a pikkuste laenude “pakkumised” nupp näitab minu soovitud intresse igasse skoorigruppi kuskile sinna tabeli keskele, tavaliselt olen omapoolse intressi soovi pannud sinna kuskile alumise otsa kolmandiku lõppu (edit: arvestades pakutava raha hulka, mitte tabeli real olevat intressi). Vaatame kas tuleb laenajaid juurde, ehk ei pea intressi langetama hakkama.

7- ja 10-aastased laenud võiks ka tagasi tulla, nende investeerimistingimustes olen samamoodi käitunud, et panen intressisoovi tabeli alumisse kolmandikku, pole minu viga, et seal vaatavad vastu intressisoovid 45%+. Portaal võiks hakata piirama perioodi põhiselt maksimaalset intressi.

Portaal võiks mingi valemi alusel hakata teavitust saatma, et küsitud intress on liiga kõrge? Oleks abiks, muidu peab siin terve foorumi läbi lugema ja põhjuseid otsima, miks laenud välja ei lähe :)

Päikest!
profit
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in