• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mina soovikski selliseid laenajaid ainult kes 3-6 kuu pärast laenu tagastavad.
veiko1234
Ei saanud aru? Kui ma laenan raha välja kolmeks aastaks, ning see makstakse ennetähtaegselt tagasi kolme kuu pärast siis kuidas saab 32 kuu saamata jäänud intressi kingituseks pidada? Selline asi paraku ainult sööb tootlust ja suurendab riske. Seda enam, et tavaliselt on tegu eeskujuliku laenajaga. Loomulikult ei saa sinna midagi parata.

NB! Minul paraku nii suure protsendiga ei laena ning ka teie vastus jätab päris ülbe ja silmakirjaliku mulje. Või ootate, et kõik siin foorumis ainult teid kiidaks?

Rahulikke jõulupühi!
Raika
Ei oota, et kõik meid kiidaks. Vastupidi, konstruktiivsest kriitikast on enamasti rohkem kasu kui kiitusest. Minu veidi sapine kommentaar polnud suunatud personaalselt Teie isiku vastu. Teie tootlust ja seadistusi ma ei vaadanud ja kui oleksingi seda teinud, siis ei oleks kommenteerinud.
Olgu pealegi tegemist kolmeaastase laenuga, aga kui teenite kolme kuuga nelja kuu intressi, siis kuidas saab see tootlust vähendada? Raha, sh täiendava intressi, saab ju kohe jälle välja laenata.
Omaraha.ee
arne
varem tagastatud laenud on muidugi positiivne nähtus, minul neid nii sageli ei tule kahjuks.
Raika ei ole ilmselt arvestanud et tagasi saadud raha saab uuesti investeerida.

kirjutasin ka enne oma tootluse ja numbrid siia mitte selleks ,et vinguda või süüdistada kedagi vaid selleks ,et ka teised vaataksid reaalselt mis nende kontol toimub ja saaksid sellest lähtuvalt hinnata oma intresse. Selliste numbritega nagu minul on, olen ma rahul aga sellest alla poole oleks juba natuke kehva. Hetkel onlengi kahevahel kas raha juurde panna või vaikselt välja võtta. Kindlasti ma ei kahetse ,et siia oma raha panin ja mulle meeldib mõte laenudest inimeselt inimesele, kahjuks viivad ebaausad laenajad kasumi alla ja asi kaotab lõpuks oma mõtte. Ma võiksin ju 10% ka intressi küsida kui kõik oma laenud tagasi maksaks.
viperxxl
Saab kui soovi on. Ainult praegusel ajal viletsama intressiga kui esialgne laen oli.
Ega ma siin ei virisegi. Lihtsalt püüan oma arvamust avaldada. Ma eeldan, et see huvitab ka portaalipidajaid.

NB! Minu statistiline tootlus on natuke väiksem kui omaraha .keskmine, sealt aga lähevad maha veel tulumaks ja mahakantud laenud nii, et ahnusest on asi kaugel.
Raika
Ilmselgelt järgmine aasta enam ei lähe laenud eriti kõrge intressigavälja ning sellega seoses ka raha tootlus langeb.
Hetkel kui ma vaatan oma tootlust ja ütlen näiteks oma tootluse siis pean silmas siiski terve laenu tootlust laenu tagastamise ajal. Tootlust ühe aasta lõikes võtta et saa sest mina näiteks laenan iga kuu ikka ja jälle välja. Tootlus siiski ju seotud otseselt välja laenatud raha protsendiga kui sealt siis vastava perioodi lõpus maha võtta laekumata summad saamegi kokku lõpliku tootluse. Kes peab siinset inesteerimist riskantseks võiks hoopis osta aktsiaid kus saad ka 10% dividende aastas.
Samas kui ma nö selle aasta tootluse (olen olnud 3 kuud) kokku võtan on selleks 3.2%. Ilmselgelt vaataks et mida!!!! Samas süüvida hetkeks investeeringutesse ning vaadelda neid omas kontekstis ehk et kui palju ma investeeringu perioodiga teenin ongi summaks tegelikult 40 - 50% ja kui see siis jagada nö aastaseks tootluseks saame ju 13 - 16% või midagi sinna kanti. Ehk et mis vahet on siin tootlusel kui tegelikult loevad ainult võlglased. Ülejäänud on investori enda välja laenatud raha kalliduse hinnangus.
Kui näiteks siin laenanraha 45% siis IP portaalis laenan ma raha 30% ja tootlused samad sest portaali enda kasumi võtmine erinevatel alustel. Otseloomulikult kombineerin enda investeeringuid kahe portaali peale kokku.
Kokkuvõtteks saab öelda siiski ju et tootlus sõltub sellest kui palju on inimesi kes on mingi mõttes hädas ja on nõus laenama raha ükskõik mis protsendiga.

Ilusaid jõule kõigile ja kohusetudlikke laenaiad portaalile!!!
margsu
Tere

Mõte investeerida siia,kas on õige koht kuhu raha alla panna ,või pigem mitte..
Kuidas tootlikus ja rahade tagastamine ka reaalselt on.
siim4b
siim4b
Tere Mõte investeerida siia,kas on õige koht kuhu raha alla panna ,või pigem mitte..Kuidas tootlikus ja rahade tagastamine ka reaalselt on.
On olnud paremaid aegu…
Täna on vaba raha hulk suur ja intressid all, võimalik et langevad veelgi.
Peale kõiki makse peaks tootlus siiski inflatsiooni lööma (veel).
maus
mina oskan öelda seda et kui targalt investeerida ning maandada riske ka IP portaali kasutades siis kindlasti tasub. Teisalt see idee et pisikeste summa korraga ühte laenu panna on kulda väärt kui Sa ei taha suuri riske võtta. Minu meelest tasub nii siia kui ka IP portaali investeerida. Ise olen ma rahul.
margsu
Täna siis mõtlesin et teen ühe 10 eurise investeeringu 26% intressiga millest mina saan kätte 20.8%. Tulemuseks siis nii et 24 kuuline leping ning selle ajaga saan siis 2.33 euri intresse. Siit ka mõte et kui tõesti investoril ei ole meeletut pappi käes mis muidu niisama kolletaks siis tõesti mina ei tahaks kohe kuidagi oma rahanatukest 10% aastas välja anda. Pigem ikka 20% aastas või vähemalt 15%. Pigem siin ikkagi mõtteainet portaali omanikele kuidas asja nii laenajatele kui ka investoritele paremaks teha.
margsu
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in