• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Lepingute arv 200+ (ainult kõrgemad skoorid). Esimese otsa laenud juba punased/sinised (lühikese aja jooksul on kõiki värve laenud olemas), teab mis roosiline see asi polegi (vahepeal viskas xirri miinus poolele ka, nüüd jälle pluss poolel). Vaatame, mis saab, peab mõtlema.
kindlus
Portaali statistika ka just ülemäära ilusaid numbreid ei näita, eriti arvestades seda, et minu arvates on see statistika XIRR veidi ülehinnatud niikuinii.
olavi
Ma keerasin soome kinni täielikult.
KaarelV
Lepingute arv 121tk, Xirr -1.0 :)
Jummybear
olavi
Portaali statistika ka just ülemäära ilusaid numbreid ei näita, eriti arvestades seda, et minu arvates on see statistika XIRR veidi ülehinnatud niikuinii.
Mitte just nii, vaid olen vaadanud, et kui näit. annad mingi hulga laene välja, siis xirr viskab taevasse ja siis näit. jupp aega ei anna selles segmendis mitte midagi, siis xirr tasapisi langeb. Kui nüüd jälle annad selles grupis laene välja, siis viskab kohe xirri üles, kuigi tegelikult polegi tulemus ju teab mis roosiline. Kõike head.
kindlus
kindlus
Mitte just nii, vaid olen vaadanud, et kui näit. annad mingi hulga laene välja, siis xirr viskab taevasse ja siis näit. jupp aega ei anna selles segmendis mitte midagi, siis xirr tasapisi langeb. Kui nüüd jälle annad selles grupis laene välja, siis viskab kohe xirri üles,

nii asjad peavadki olema- see tuleneb XIRRi arvutamise loogikast. eriti ekstreemsed kõikumised on väikeste ja/või lühikeste portfellide puhul
aleks781
Vaatasin täna oma Soome laenusid, ei teagi miks. Umbes pooled viivises. Klikkasin ka paljud kollased läbi ja mulle jäi mulje, et selle aasta kasum läks Soomlastele. Enamustel kollastel laenudel ei saa Omaraha isegi laenajaga kontakti hiljem, täpset statistikat ei teinud küll.
Mis valesti läks?
KaarelV
KaarelV
Enamustel kollastel laenudel ei saa Omaraha isegi laenajaga kontakti hiljem, täpset statistikat ei teinud küll.

Las keegi mind parandab, aga olen kuulnud, kuidas “mehed naistele saunas rääkisid”, et Soomes võlgade sissenõudmine on raskendatud sealse seadusandluse tõttu mis kaitseb võlgnike.

Oleks hea loomulikult, kui OR teeks lühikese tutvustuse iga riigi finantsturu kohta kui sinna mindakse. Millised meile rakenduvad riskid seal peiduvad.
aleks781
Mu enda 25K eur Soome test-portfell on veel kasumis, aga tootlus on tublisti kukkunud ja on nüüd juba 6.8%. Ainus põhjus miks mul veel tootlus 2.3% pole, nagu portaali keskmine, ongi see et ma andsin laenu vaid 2, 3 ja 5 aasta lepingutesse. Isiklikult soovitan, et kui keegi täna kasumlikult laenu tahab Soomlastele anda, siis kõige alumine piir (kogu)intress, millest alla tulla ei soovita on 20% , seal hulgas ka 901 grupp. Samuti võite unustada investeeringud 3 ja 6 kuu, samuti 1 aasta laenudesse.

Soomel on minu vaates veel potensiaali, eelkõige meeldib see, et OR saab seal ise skoorida ja laene väljastada ilma täiendavate vahemeesteta kes oma osa saada tahavad. Kui mingi laiem eesmärk Soomele seada, siis ootaks XIRR vähemalt 12% kui tagasiostu garantii on 60% põhiosale. Praegu jään mängust eemale ja võibolla aeg-ajalt katsetan pisemate summadega uuesti, et turu küpsust testida.

Kui OR poolt mingi muudatus läbi viidud mille tulemusena usute, et olukord võiks edaspidi märkimisväärselt parem olla, saatke SMS või Email ja annan vajadusel Soome portfelli raha juurde.
HannesR
Mul näitab ka statistika leht Soome kohta 6,1%, mis samuti liigset optimismi ei süsti. Kui skoorimise/laekumise sealtpoolt korralikult toimima saaks, oleksin kindlasti huvitatud rohkem vahendeid sinna suunama.
Marmes
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in