• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Minu arust mõistlik intressitase ongi 20-30%. Siis kokkuvõttes laenude ja ka laenajate kvaliteet paraneb.
peeter82
dubow
Tegev aastast 2013, 9700 lepingutpunane + sinine =10%Mulle tundub, et probleemiks pole mitte skoor vaid laenupikkus.

Kas oled investeerinud kõikidesse gruppidesse ja pikkustesse? :)
wgasat
Minu teada peaks rusikareeglid elus olema järgnevad: esiteks leidub vaid fikseeritud kogus kvaliteetseid laenajaid kellede arvukust on ebatõenäoline tõsta oluliselt läbi intressi muutmiste (küll võib laenajate kogus varieeruda vastavalt sissetulekute suuruse muutusega ehk majanduse käekäigust) ja teiseks, mida pikem laen, seda riskantsem, ehk kõrgem tootlus.

Vastupidisteks neid tingimusi muuta pole minule hetkel selgust mööda.

Edit. Tõsi, et madalama intressiga saaks konkurentidelt rohkem laenajaid üle meelitada kuid see tähendaks omamoodi ka, et 900+ skooriga laenajad on mujal ilmselt kvaliteetsemad tagasimaksjad. Näiteks 1000+ skooriga.
oppear
Nojah. Max intress 30% ehk siis tegelikult 24%, sest räägime investeerimisest, mitte laenamisest. Reaalsuses headel aegadel ilmselt üle 20% sisse ei saakski, sest kõik laenupakkujad surutakse alla väga kitsasse vahemiku (5-10% sisse).
timo
wgasat
Kas oled investeerinud kõikidesse gruppidesse ja pikkustesse? :)
Erinevatel aegadel erinevalt. 600 pole väga laenanud, olen ikka üritanud parematesse gruppidesse ja lühematesse laenudesse rohkem panna.
dubow
Tere

Käesolev trend jätab tõesti üsna riskantse mulje, tagatisfond 1 juuni 124k -> 5 juuli 88k. Langus toimub väga kiires tempos, üle 30k kuu jooksul ehk nii 3 kuu pärast oleks tagatisfond 0. Mis kokkuvõttes tähendaks investorile suuremaid laenukahjumeid. Mis on Omaraha plaan sel juhul kui tagatisfond on nullis?

Parimat
AV
av100
av100
TereKäesolev trend jätab tõesti üsna riskantse mulje, tagatisfond 1 juuni 124k -> 5 juuli 88k. Langus toimub väga kiires tempos, üle 30k kuu jooksul ehk nii 3 kuu pärast oleks tagatisfond 0. Mis kokkuvõttes tähendaks investorile suuremaid laenukahjumeid. Mis on Omaraha plaan sel juhul kui tagatisfond on nullis?ParimatAV
Omaraha on korduvalt öelnud, et tagatisfondiga on kõik korras.
OR
arne
arne
Täna inkassole müüdud lepingu nr L16850265 puhul ei olnud väljamakse enam 80%. Ümardamisi arvesse võttes oli see maksimaalselt 79,17%.
Just saying.
olavi
olavi
Vanade laenude tagatisfondi väljamakseid on vähendatud 35% peale?
Ma küsiks korra uuesti selle asja üle. Varemalt maksti vanade laenude eest 50%, veidi aega tagasi oli 35%, täna saab vaid 34%? Millest see põhjustatud on?
olavi
olavi
olavi
Vanade laenude tagatisfondi väljamakseid on vähendatud 35% peale?
Ma küsiks korra uuesti selle asja üle. Varemalt maksti vanade laenude eest 50%, veidi aega tagasi oli 35%, täna saab vaid 34%? Millest see põhjustatud on?
Tagasimakse määr jätkab langemist.
Praegu maksab tagatisfond 21.02.2014 väljastatud laenu põhiosajäägist välja vaid 29,3%.
Palun Omaraha kommentaari.
olavi
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in