• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Ma ei hakka siin jagelema sellepärast. Mul need nipid teada. Teie vastus on, et saan eelisjärjekorras parema protsendi. Teil muidugi hea jälle lihtsalt raha saada. Samas olid mul protsendid üleval, aga see 5000 euri, mis sisse panin tiksus väga visalt.
Tigeisa
Tigeisa
Ma ei hakka siin jagelema sellepärast.
Ega me ei jagelegi. Lihtsalt mulle tundus, et võiksite endale selgeks teha, milleks boonus hea on. Pole mõtet kritiseerida asja, millele pihta ei saa.
Omaraha.ee
arne
Teemast küll möödas, aga mind kui algajat investeerijat huvitaksid boonuse sügavamad tagamaad küll.
karl
karl
Teemast küll möödas, aga mind kui algajat investeerijat huvitaksid boonuse sügavamad tagamaad küll.
Ilmselt Te teate, et investoreid valitakse laenu alates väiksemast intressist. Kui sama intressiga investoreid on mitu (seda juhtub sageli, sest intressi samm on teatavasti 1%), siis alates kõrgemast boonusest.
Oletame, et viimasena satub sisse 25%, kuid neid on palju ja Teie jääte välja. Positsiooni parandamiseks on kaks võimalust, kas vähendada intress 24%-le või jätta 25%, kuid lisada boonus 2%. 2% 25-st on teatavasti 0,5. Seega kujuneb Teie intressiks 24,5%, mis on ju suurem kui 24%.
Omaraha.ee
arne
Tere

Tuludeklari lehel on selline rida: “Eelmistest maksustamisperioodidest väärtpaberite võõrandamisest edasikantud kahju”.

Kas sellele kahjumireale saab deklareerida ainult väärtpaberite kauplemisega teenitud tulu või on ka mingi variant intressi/üüri jms tulusid arvestada, et vähem tulumaksu maksta?
profit
profit
TereTuludeklari lehel on selline rida: “Eelmistest maksustamisperioodidest väärtpaberite võõrandamisest edasikantud kahju”.Kas sellele kahjumireale saab deklareerida ainult väärtpaberite kauplemisega teenitud tulu või on ka mingi variant intressi/üüri jms tulusid arvestada, et vähem tulumaksu maksta?

See “kahju” on edasikantav ja arvestatav ainult väärtpaberi tehingute tuludega.
Muid kahjusid sinna ei saa lisada.
ipc
Ma ei saa aru siin eraisikutest tulu deklareerijatest, kust kaudu peaks üldse maksuametini jõudma info, et omarahast olete tulu teeninud?
StockChimp
Ma ei saa ka aru aga mingil põhjusel siiski deklareerin ja maksan. Äkki osad inimesed on lihtsalt ausad ja head:)
StockChimp
Ma ei saa aru siin eraisikutest tulu deklareerijatest, kust kaudu peaks üldse maksuametini jõudma info, et omarahast olete tulu teeninud?
viperxxl
viperxxl
Ma ei saa ka aru aga mingil põhjusel siiski deklareerin ja maksan. Äkki osad inimesed on lihtsalt ausad ja head:)
:D
Ausad ja head :D
Hea ei peagi olema, piisab sellest, kui oled aus :)

Et kui teaks, et niikuinii vahele ei jää, siis varastaks poest saia kah?
Sest ega see tõenäosus on tõesti üsna pisike. Kõige tõenäolisem on kontrolli sattuda siis, kui tuleb järgmine “kampaania”, mis siis oleks ühisrahastusportaalide pihta. Pole keeruline alustada kontrolli Omarahas ja siis võtta need suuremad intresside saajadnimekirja alusel ette.
olavi
Kuidas selle tuludekl täitmisega on, et võtan Statistika 2016a ,sealt intress ja viivis liidan kokku ja see läheb kirja tuludekl reale ? Aga nt kahjum müügist, kas see kuski kajastuma ka peab v mitte ?
darkm
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in