Kas inimestel on peale pühi rahad otsas või on algav majanduslangus?
Vaatasin ka summasid, mida laenatakse, ikka 4,5,6 tuhat. Intressiga 30% ümber, see pole nagu väga jätkusuutlik.
peeter82
Vaatasin ka summasid, mida laenatakse, ikka 4,5,6 tuhat. Intressiga 30% ümber, see pole nagu väga jätkusuutlik.
Imelik, mul üldse läheb raha väga aeglaselt välja :/
Eurobrand
peeter82Millise kategooria laenud on, mis Eestis 30% intressiga välja lähevad?
Kas inimestel on peale pühi rahad otsas või on algav majanduslangus?Vaatasin ka summasid, mida laenatakse, ikka 4,5,6 tuhat. Intressiga 30% ümber, see pole nagu väga jätkusuutlik.
siilivana
900+ pikad laenud (4 ja 5a). Tundub, et OR on limiite tõstnud.
5 aastaseid laene on selle aasta esimese kümne päevaga läinud välja rohkem kui tavaliselt ühe kuuga.
dubow
See on natuke imelik, et keegi, kes saab reitinguks näiteks 960, laenab 5 aastaks 5000 EUR intressiga 30%. Kardan, et kõvasti defaulte on tulemas. Kuigi, mõned aastad tagasi vist nii laenatigi, summad olid vist küll väiksemad.
peeter82
Laenajad on tagasi. Päris hull ralli on lahti läinud. Olen intresse 10 protsenti üles tõstnud.
Kas on kriis tulekul ja see siin on hea indikaator:)
Tigeisa
Kas on kriis tulekul ja see siin on hea indikaator:)
Tigeisa
Laenajad on tagasi. Päris hull ralli on lahti läinud. Olen intresse 10 protsenti üles tõstnud.Kas on kriis tulekul ja see siin on hea indikaator:)
Ei ole kindel, et kas “Laenajad on tagasi” on päris õige väide. Mul on kerge hirm, et portaal on muutnud krediidiskooringut nii, et need, kes varem ukse taha jäid, saavad nüüd laenu. Teisiti praegust olukorda küll selgitada ei oska.
Võibolla skooringut pole muudetud, aga limiite küll on rämedalt tõstetud.
Mul üks 850 sepp laenas just 5 aastaks 35%-ga 6650 EUR. Mul küll 10 EUR osa ainult. Ei kipu küll uskuma, et korralikult tagasi maksab.
Keerasin kõik praegu kinni, jaanuaris sai alles raha lisatud siia - näis et raha läheb siin normaalselt välja.
Aga niiviisi küll raha pritsida ei taha.
Teised siis andke minna :)
peeter82
Mul üks 850 sepp laenas just 5 aastaks 35%-ga 6650 EUR. Mul küll 10 EUR osa ainult. Ei kipu küll uskuma, et korralikult tagasi maksab.
Keerasin kõik praegu kinni, jaanuaris sai alles raha lisatud siia - näis et raha läheb siin normaalselt välja.
Aga niiviisi küll raha pritsida ei taha.
Teised siis andke minna :)
Oleks väga hea kui OR annaks oma plaanidest kas või tagantjärgi teada, kui nad on miski poliitikas oluliselt muutunud.
aleks781