• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mul 30% juures pole 2 kuud ühtegi laenu välja läinud, ju buum käib siis et kõik investeerima on hakanud-
kristo.kruger
Barclay
Nähtud! 1M vaba raha. Kas jõulupiik on on nüüd investorite viimane pidu?

Pea 100k vaba raha jääk vähenenud vahepeal. ;)
Marmes
Jõulumöll. Mul kadus kah vaba raha kiiresti kontolt.
Aeg intresse tõsta :)
peeter82
Mulle näib, et need laenude väljaminemise fluktuatsioonid ei ole seotud ainult laenajate/laenude arvu kõikumisega (nt. enne jõule vms), vaid ka Omaraha süsteemi võimalike tõrgetega.
Eelmisel nädalal läks mul välja suhteliselt palju laene, vaba raha investeerimiskontol kahanes pea nullini.
Seepeale tõstsin kahes oma peamises skoorigrupis intresse 1% võrra. Sel nädalal pole läinud välja ühtki laenu.
See ei näi loogilisena, et 1% madalam intress viib kõvasti raha välja, ehk intress oleks justkui liiga madal. Ja sellest tasemest 1% kõrgem intress lõpetab laenude väljaminemise sootuks ehk intress oleks justkui liiga kõrge.
peeter82
peeter82
Mulle näib, et need laenude väljaminemise fluktuatsioonid ei ole seotud ainult laenajate/laenude arvu kõikumisega (nt. enne jõule vms), vaid ka Omaraha süsteemi võimalike tõrgetega. Eelmisel nädalal läks mul välja suhteliselt palju laene, vaba raha investeerimiskontol kahanes pea nullini. Seepeale tõstsin kahes oma peamises skoorigrupis intresse 1% võrra. Sel nädalal pole läinud välja ühtki laenu. See ei näi loogilisena, et 1% madalam intress viib kõvasti raha välja, ehk intress oleks justkui liiga madal. Ja sellest tasemest 1% kõrgem intress lõpetab laenude väljaminemise sootuks ehk intress oleks justkui liiga kõrge.
Langeta uuesti ja raha läheb jälle välja!? Olen mitme nädala jookusl mitu korda proovinud ca 1-2%list intressi langeutust ja vähemalt 12-900 (19-21%), 12-800 (22-24%) ja 24-900 (21-23%) grupis just nii ongi. Tõsi, ikkagi läheb välja vaid väikeste summadena (20- 30 eur, märgatavalt väiksematega, kui sätestatud piir)
Oosmo
1. detsembri jooksul on ainult 137 000eur välja laenatud ehk et osaliselt ongi laenajad kuhugi kadunud.

2. OR tootlus teeb konkurentdele pika puuga ära (veel), mis tähendab, et järelturu puudumine on kompenseeritud ja ei suuna veel kliente mujale investeerima.

3. Kui intressid edasi langevad, siis kuskil 20% laenuintressi (sellest läheb veel maha portaali tasu) juures hakkab juba mõistlikumaks muutuma Mintose/Twino vms kaudu investeerimine, sest OR tootlus pärast laenukahjusid ja portaalitasu oleks 20% laenuintressi puhul umbes sama aga selle vahega, et järelturgu pole ja raha istub kinni.

Minu 2-sendine ennustus: kusagil 17-20% laenuintressi peal jääb vähemasti pikaajaliste laenude intressilangus pidama, sest “lolli raha” on selleks praegu liiga vähe, et edasi kukkuda saaks.
tonist
Novembris läks raha ilusti välja, nüüd dets ei taha enam minna. Intresse muutnud pole.
mtamm
on laenude osas midagi toimunud, et enam välja ei lähe?
mihkel47
Statistika näitab, et 9 päevaga on välja laenatud kokku ainult 204k. See on pea kaks korda vähem kui tavaliselt.
olavi
Ilmselt see kepp enam kaua ei kõnni…
Ergo64
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in