• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
capezy
Tundub, et see üleüldine lähebki alla tänu tagatud laenudele. Tavalaenud mul ka halbu 3.5%. Koos tagatud laenudega näitab 0.1% juba viimased pool aastat. Mis tundub ka kahtlane, kuna mul tagatud laene u. 50% portfellist.
Mõistetav, aga kuidas saab koos tagatud laenudega (mille intress on alla 10%) olla XIRR parem kui mul, minul tagatud laene pole?
peeter82
Ise olen kasutanud oma portfellil silma peal hoidmiseks portfelli jääki (eeldan et see number vähemalt statistika all õige) ja sellest saab arvutada ka tootluse. Viimasel ajal on see kõvasti alla käinud. Raske samas selgitada, kuidas ja millistest laenudest see täpselt tuleb, sest laenu lõppemiskuupäeva alusel pole võimalik sorteerida investeeringuid.
Vedur
Kuidas teistel? 111 € intressi kohta 104 € põhiosa kahjumit. :(
valloj
Minu tootlused viimased kuud (%):
Jaan, Veeb, Märts, Aprill, Mai,
Slovakkia 26,5 11,6 10,0 14,3 8,2
Eesti 15,0 12,5 12,5 5,0 0,9

(% on “Omaraha Investori Abimehe” poolt arvutatud. Tänud arendajale!)

Niiet Mai 2020 suht sama…
Slovakkias seis justkui suti parem aga ei taha olla ka ülearu optimistlik.
eeanpal
valloj
Kuidas teistel? 111 € intressi kohta 104 € põhiosa kahjumit. :(
Mul on veel kehvem seis, intressi 91,88 € ja põhiosa kahjum 92,26 €. Seega jäin mais oma investeeringutega üldse miinusesse… :(
T2nel
mul intress 124,85, põhiosa kahjum 119,1 eur. sh Eesti laenud teenisid väikest kahjumit, Slovakkia omad väikest kasumit.
meelisp976
intress 270, põhiosa kahjum 194. Eesti, enamus 5a. Aga tegelikult nii ei saa omavahel võrrelda, parameetrid on liiga erinevad.
timo99
Eesti -/+ 15/84
Slovakkia -/+ 17/18

100% Slovakkia praeguse ja lähiaja kahjumi tuleb 600+ laenutest, mille eest agiteerisid portaali omanikud aasta alguses. Sellest tegin järeldust, mitte kuulata mida soovitatakse äri omaniku poolt, neil on omad huvid küll, peaks aga ainult oma peaga mõelda.
romanvas
romanvas
Mõtlemine tuleb üldjuhul alati kasuks. Soovitan mainitud postitust uuesti lugeda. SK 600+ tootlus on 10% kandis, mis on piisavalt hea, et sealkaudu uusi kliente väikeste summadega sisse lasta ja tulevikus neile rohkem laenata.
OR
arne
Ei süüdista ega vaidle, siin on lihtsalt minu konkreetne statistika 600+ Slovakkiaga alates 03.01.20 (ainult 6 kuu ja 1 aastased laenud):

57 lepingut
570,00 Välja laenatud
114,21 Laekunud põhiosa
133,80 Laekunud kokku
428,59 Laenujääk
66,52 Võlg

Hetkeseisuga
4 sinist
9 punast
2 kollast

Tootlus aprillis (statistika tabelist) -5,3%, mais -0,3%.
10%-ni on ikka üsna kauge.

Huvi pärast aga jätkan sinna investeerimist.

700+ Slovakkia kõik 23 lepingut on hetkel rohelised.
romanvas
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in