• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mis see lühiajaliste laenude tootlus sul siis on?
vivaldi
Sul vana info.
Tagasiost juba 55%.
capezy
timo99
ma arvan et väga paljudel, kellel on krediitkaart, on see nullis. Krediitkaardi limiidid on ilmselt ka enamasti märgatavalt väiksemad, kui OR laenuvõimalused.

Jõuame paraku tagasi sinna, et 900+ krediidiskooriga inimesed on tegelikult ennast lõhki laenanud. Ükski täie mõistusega inimene ei võta sellise intressiga laenu. Milline finantsolukord on sel juhul krediidiskooriga 600+ laenajatel ei tahaks hakata spekuleerimagi.
leopold
Mul on pargitud XX TEUR pangas.
Tooks heameelega juurde OR'sse ja annaks kas või 84+ kuuks…aga
Kuna järelturg puudub siis minu horisont ORs on 2.a. ning seal raha liikumine on aeglane.
Heal juhul läheb välja see mis tagastatakse.
Seega, juurdetoomises pole pointi.

Kui ORäle on vaja raha järelturu arendamiseks, võtke kas või siin samas meilt laenu selleks.
Olen nõus osalema projektis kui tootlikus on üle 9%.
aleks781
Tehke kas või küsitlus investorite seas, palju nad on nõus raha juurde tooma kui järelturg ilmub. Võimalik, et te jääte meeldivalt üllatunud tulemustega…
aleks781
Väga nõus eelpostitajaga
vest
Kuu on üle poole ja portaalis välja laenatud 340000. Jaanuaris-veebruaris oli 1,8 miljonit.
Arusaadav, mida sa ikka investeerid kui endalgi võib raha vaja minna. Või lihtsalt ei julge.
Võimalik, et ka laenajaid on vähem, kuna laenu teenindamise suutlikkus muutub küsitavamaks.
See kuu veel arvatavasti saadud intress ületab kahjumeid, kriisi tegelik mõju hakkab ilmnema kahe-kolme kuu pärast.
peeter82
Selleks, et täpsemini intressi settingud sättida, kas on mingi võimalus vaadata statistikat, mis intressiga mis summas mis kategooriale olid süsteemi poolt laenud välja antud viimase päeva/nädala jooksul?
romanvas
Suur nupp nimega “Pakkumused”.
danielsepp
danielsepp
Suur nupp nimega “Pakkumused”.

See ei näita mis intressiga on viimasel ajal laenud läinud, sest praegu ta näitab 35% kõikides lahtrites, aga mu andmetel laenud ikka antakse teistel tingimustel.
romanvas
Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in