• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Tere,

Võtsin info investeerimistingimuste all olevast pakumiste väljavõttest. Eeldan, et need peaksid olema tingimused vastavalt millele läheb raha välja? (parandage kui eksin). Kuid viimase 24h peale on välja läinud vaid 2 laenu. Kas oskate selgitada, milles võib olla probleem?

Lugupidamisega
mihkel47
mihkel47
Tere,Võtsin info investeerimistingimuste all olevast pakumiste väljavõttest. Eeldan, et need peaksid olema tingimused vastavalt millele läheb raha välja? (parandage kui eksin). Kuid viimase 24h peale on välja läinud vaid 2 laenu. Kas oskate selgitada, milles võib olla probleem?Lugupidamisega

2 laenu 24h jooksul pole midagi hullu. Sinu eesmärk on, et 1-2 kuu lõikes ei jääks suur hulk raha seisma. Jälgi asja vähemalt 2-3 nädalat enne kui intresse langetad - investeerimine on pika vinnaga tegevus, laenude väiksem väljaminek võib olla tingitud lühiajalisest kõikumisest. Kui kogu raha kohe esimese päevaga välja läheb, siis on intressid liiga madalaks pandud (saaksid oma raha pealt palju paremat tootlust). 2 laenu päevas oleks ju 60 laenu kuus ;) .
tonist
Kui mul tagasi laekub 50-100€ päevas siis mind väga ei rõõmusta tempo 2 laenu 24h jooksul. Arvestades, et kasutan keskkonna poolt pakutavaid intressi tingimusi siis eeldaks, et nad siiski annavad päevas välja rohkem kui 2 laenu. Seega küsimus ongi pigem selles, et kas see info seal pakkumiste lehel intresside osas on adekvaatne kui nende intressidega realselt raha välja ei lähe.

Info leitav –> Investeerimistingimused–>Pakkumine (avab hetkeseis portaalis) ehk siis ma saaks nagu aru, et neid intresse kasutades peaks mul laene välja minema igas grupis ja üsna sujuvalt koguaeg mitte mõni üksik päevas. Küsimus on, miks nii ei ole??? Kas tehakse mingit ajaloolist keskmistamis matemaatikat või midagi muud nende intresside arvutamiseks selle asemel, et näidata, et näidata mis on realsed intressid millega nad laene mingites grupides väljastavad.
mihkel47
Minu arust on portaal seda korduvalt selgitanud, et pakkumistes on intressid, millega saab laenu sisse siis, kui laenaja võtab maksimumsummas laenu. Näiteks 5a puhul 6000€ vms. Aga tavaliselt ei võta ju laenaja maksimumsummas laenu, ehk 1-2tk päevas on selliste intressidega ok. Kui tahad kõikidesse laenudesse sisse saada, mis portaal üldse välja annab, siis peavad sul ju olema ka kõige madalamad intressid, loogiline ju.
moneyeater
https://www.err.ee/822451/tarbimislaenude-kaive-on-viimastel-aastatel-joudsalt-kasvanud
https://www.err.ee/575830/tarbimislaenude-maht-muudkui-kasvab
Elanikud ju muudkui laenavad.
“Kui me räägime väikelaenust, siis keskmine intress on 19 protsenti, kui me räägime koduväikelaenust ja autolaenust, siis keskmine intress on 8 protsenti.”
Margo1
Need intressid tuleb sul ise paika timmida. Laenud lähevad välja soovituslikest intressidest 1-2% madalamal tasemel.
Ma ise vaatan aeg-ajalt tehtud investeeringud üle, et läheks välja ühtlaselt kõigisse minu poolt soovitud skoorigruppidesse.
Tõstan ja langetan protsendi võrra vastavalt vajadusele.
Kui vaja, võid ka Arne-lt nõu küsida, ma ise olen seda korra teinud ja oli abiks.
peeter82
moneyeater
Minu arust on portaal seda korduvalt selgitanud, et pakkumistes on intressid, millega saab laenu sisse siis, kui laenaja võtab maksimumsummas laenu. Näiteks 5a puhul 6000€ vms. Aga tavaliselt ei võta ju laenaja maksimumsummas laenu, ehk 1-2tk päevas on selliste intressidega ok. Kui tahad kõikidesse laenudesse sisse saada, mis portaal üldse välja annab, siis peavad sul ju olema ka kõige madalamad intressid, loogiline ju.

+1

Ning lisaks. Eelnevalt on foorumis loogika lahti seletatud (jalgratast enam ei pea leiutama, see on olemas).
6000€ laenaja kohta max - jah, sellieid laenajaid on ca max 5%, pigem 1%, s.t. selle peale pole mõtet lootma jääda ;
Enamus (99%) laenajaid laenabki väiksema summa korraga. Viimase 2 aasta isikliku statistika põhjal kogu portaali ja enda portfelli kohta näitab ca 800€-2000€ laenaja kohta (ja siis viskab vahel ka 6000€ vahele). Kui portaalis läheb välja ca 20 laenu iga päev ning tahta kõikidesse pääseda 50€-ga sisse, siis peaks olema ju kontol iga päev 1000€ võtta, mida välja laenata. Nagu aru saan, siis kontol on ainult 50-100€ võtta.
Kas ma tahan ikkagi iga päev 1000€ välja laenata? Jõudu heade lahenduste otsimisel!
kindlus

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in