• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Mai kuus oli tootlus (XIRR) 15,9%; kuid igal järgneval kuul on see kõvasti langenud. Viimasel kuul näitab isegi negatiivset XIRRi (-2,3%). Pole enda mäletamist mööda investeeringute tingimusi muutnud. Olen kasutanud “Soovita” või sarnaseid tingimusi. Investeerinud ainult 801-900; 901-1000; Soome ja Eesti.

Kas kellelgil on sarnane olukord ja kas keegi oskab öelda, miks see nii on?
belmont
belmont
Mai kuus oli tootlus (XIRR) 15,9%; kuid igal järgneval kuul on see kõvasti langenud. Viimasel kuul näitab isegi negatiivset XIRRi (-2,3%). Pole enda mäletamist mööda investeeringute tingimusi muutnud. Olen kasutanud “Soovita” või sarnaseid tingimusi. Investeerinud ainult 801-900; 901-1000; Soome ja Eesti.Kas kellelgil on sarnane olukord ja kas keegi oskab öelda, miks see nii on?

Vaata statistika alt Eesti ja Soome laene eraldi. 99% kindlusega peksab Soome rõvedat miinust ja sööb Eesti intressid ära. Jagan Su muret, kuigi minu XIRR õnneks nii drastiline pole, vähemalt veel.
KaarelV
Ma ei vaataks seda XIRR-i. Mul endal XIRR 40% lähedal, aga ei pea seda reaalseks. Praegu on statistikas hea võimalus näha tootlust kuude kaupa: intress - põhiosakahjum. Näitab palju reaalselt kuude/kogu perioodi lõikes teeninud oled.
timo
JUba ammu ei jälgi XIRR'i. Arvutan oma tootluse just eelpoolöeldu alusel: intress-põhiosa võlgnevus. Ja see tootluse näitaja on XIRR'ist oluluilset madalam. Tegelikult määratlevad ühirahastuste tootluse (ärimudeli/riskihaldamise kvaliteed/tootluse/…) eelkõige põhiosa võlgnevused. Ning kuidas portaal suudab neid vältida või lahendada (või garanteerida).
Oosmo

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in