• info@finzo.sk
  • |
  • 0903 960 069
Kas keegi aitaks lahti seletada erinevaid väljasid, mis statistika lehel väljendavad kahjumit.
1. Hetkel on seal “laenu müük tagatisfondile”, mille väärtus on erinev väljast “müüdud laenud”. Mis on nende erinevus?
2. “Kahjum müügist” ja “põhiosa kahjum”, mis samuti on erineva väärtusega. Erinevus?

Kas ma pean ühte numbrit teisest lahutama või liitma, et ma saaks teada oma reaalse kahjumi?
Milliseid numbreid ma vaatan, kui ma tahan teada, et X väärtuses laenude põhiosa müümise puhul minu kahjumiks osutus Y summa?

Edit: Lugesin veidi foorumit ja saan aru oma 2. küsimusest nüüd. Pmst üks näitab palju oli põhiosa kahjum ja teine näitab, et koos laekunud intressidega ja laenu tagasimüümisest tuli tegelik kahjum veidi erinev. Ehk siis 10 eurose laenutüki puhul oleks mu põhiosa kahjum ntks 2 eurot, aga kuna algselt sain tagasimakseid koos intressidega ja põhiosa müügist õnnestus ka saada mingi % tagasi, siis ma tegelikult kaotasin sellelt tehingult veidi vähem.

Küsimus siia, et kas “põhiosa kahjum” lahtris on juba arvestatud seda osa, mis tuli tagasi laenu müügist või ei?
enno.eller
enno.eller
1. Hetkel on seal “laenu müük tagatisfondile”, mille väärtus on erinev väljast “müüdud laenud”. Mis on nende erinevus?
“Laenu müük tagatisfondile” näitab Teile laenu müügi tõttu kompenseeritud põhiosa summat. Selles arvus ei kajastu enne müüki laekunud põhiosa.
“Müüdud laenud” näitab palju oli müüdud laenude põhiosa jääk müügihetkel.
enno.eller
Küsimus siia, et kas “põhiosa kahjum” lahtris on juba arvestatud seda osa, mis tuli tagasi laenu müügist või ei?
“Põhiosa kahjum” ja “Kahjum müügist” arvutuses on sees laenu müügist saadud kompensatsioon.
vlk494
Suur tänu selgitamast!
enno.eller

Loan amount:
Loan period:

Repayment:

Get an offer within few minutes!

* This is a representative offer.

Log in